Belediyeden Borç Açıklaması

Ä°ncirliova Belediyesi, esnaf ve kıdem tazminatlarıyla ilgili sosyal medya üzerinden açıklamalarda bulundu. Ä°ncirliova Belediye BaÅŸkanı Aytekin Kaya’nın talimatıyla yapılan açıklamada, göreve geldiklerinden bu yana yapılan borç ödemeleri hakkında bilgiler ve..

Belediyeden Borç Açıklaması
Yayınlanma: Güncelleme: 552 views

Ä°ncirliova Belediyesi, esnaf ve kıdem tazminatlarıyla ilgili sosyal medya üzerinden açıklamalarda bulundu. Ä°ncirliova Belediye BaÅŸkanı Aytekin Kaya’nın talimatıyla yapılan açıklamada, göreve geldiklerinden bu yana yapılan borç ödemeleri hakkında bilgiler ve miktarlar yer aldı.

Yapılan açıklamaya göre Ä°ncirliova Belediye BaÅŸkanlığı görevine geldikten sonra Kaya, Esnaf ve Åžirketlere fatura karşılığında 1 milyon 190 bin 917 liralık bir borç ödemesi gerçekleÅŸtirmiÅŸ. GeçmiÅŸ döneme ait kıdem tazminatı borçlarından ise 301 bin 239 liralık ödeme gerçekleÅŸtirilmiÅŸ. Ä°ncirliova Belediye BaÅŸkanı Aytekin Kaya’nın göreve gelmesiyle bugüne kadar 101 bin 373 liralık tasarruf gerçekleÅŸtirilmiÅŸ.

Sosyal medya üzerinden yapılan açıklamada 1 Ocak – 10 Nisan arasında akaryakıt kullanımı 263 bin 230 lira olarak belirtilirken, 10 Nisan – 1 Temmuz arasında ise 161 bin 657 liralık bir kullanım gerçekleÅŸtirilmiÅŸ.

Belediye araçlarının parka çekildiğini belirten İncirliova Belediyesi, kiralık araçların iade edildiğini yazdı.

#DUYURUT.C.Ä°ncirliova Belediyesi Tarafından;Esnaflara ÅŸirketlere fatura karşılığı yapılan ödemeler : 1.190.917.29 (Bir…

T.C. Ä°ncirliova Belediyesi paylaÅŸtı: 4 Temmuz 2019 PerÅŸembe
ResimLink - Resim Yükle

HoÅŸ Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Åžifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.