Belediye ve Kurtuluş’tan Mezarlık Servisi

İncirliova Belediyesi ve Kurtuluş Mahalle Muhtarlığı, İncirliova’da bayram için mezarlık ziyareti yapmak isteyen vatandaşların taşıma hizmetini üstlendi. İncirliova Belediyesi’nin yanı sıra, Kurtuluş Mahalle Muhtarlığı’nın da bunu kendi imkanlarıyla yapması taktir..

Belediye ve Kurtuluş’tan Mezarlık Servisi
Yayınlanma: Güncelleme: 114 views

İncirliova Belediyesi ve Kurtuluş Mahalle Muhtarlığı, İncirliova’da bayram için mezarlık ziyareti yapmak isteyen vatandaşların taşıma hizmetini üstlendi. İncirliova Belediyesi’nin yanı sıra, Kurtuluş Mahalle Muhtarlığı’nın da bunu kendi imkanlarıyla yapması taktir edilirken, Muhtar Göçer, bu hizmeti Ramazan Bayramı arefesinde de yapmıştı.

Vatandaşların büyük beğenisini alan bu taşıma hizmeti, arefe günü her saat başı olmak üzere devam etti. Kurtuluş Mahallesi Muhtarı Göçer yaptığı açıklamada, “Göreve geldiğimizden bu yana iki bayram arefesi yaşadık. Mahallemizde, mezarlık ziytaretleri için taşıma hizmetimizi başarıyla gerçekleştirdik. Tamamen kendi imkanlarımızla yaptığımız bu hizmetten umuyorum ki vatandaşlarımız mutlu olmuştu. Herşeyi onları rahatı ve Kurtuluş için yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz.” açıklamasında bulundu.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.