Belediye Çelen Ailesi İçin Kampanya Başlattı

İncirliova Belediyesi, Aydın Kızılay Kan Bağış Merkezi ile yaptığı iş birliği sonucunda, donör bekleyen Çelen ailesi için kampanya başlattı. İki gün sürecek olan kök hücre ve kan bağışı kampanyasına tüm..

Belediye Çelen Ailesi İçin Kampanya Başlattı
Yayınlanma: Güncelleme: 263 views

Ä°ncirliova Belediyesi, Aydın Kızılay Kan Bağış Merkezi ile yaptığı iÅŸ birliÄŸi sonucunda, donör bekleyen Çelen ailesi için kampanya baÅŸlattı. Ä°ki gün sürecek olan kök hücre ve kan bağışı kampanyasına tüm Ä°ncirliova’lıları beklediÄŸini belirten Ä°ncirliova Belediye BaÅŸkanı Aytekin Kaya, ilk kan verenlerden oldu.

Adnan Menderes Ãœniversitesi’nde babası Yılmaz Çelen’le birlikte donör umuduyla yaÅŸayan Ebru Çelen’e yardımcı olmak adına baÅŸlatılan kampanya, Atatürk Anıtı’ndaki kan bağış aracında kan vererek desteklenebilmekte. Ä°ki gün boyunca istediÄŸiniz an giderek kan bağışında bulunabiliyorsunuz.

Daha önceki dönemlerde belli aralıklarda Ä°ncirliova’daki Atatürk Anıtı’nda kan bağışı bekleyen Aydın Kızılay Kan Bağış Merkezi aracı bu kez Çelen ailesi adına Ä°ncirliova’lıları bekliyor.

ResimLink - Resim Yükle

HoÅŸ Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Åžifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.