Başkan Kaya’dan İncirliova’ya Müjde

İncirliova’da bazı kısımlar için tamamlanan doğalgaz çalışmalarına Başkan Kaya devam edilmesini istedi. Bu sebeple hafta içerisinde bazı doğalgaz şirketleriyle görüşmeler yapan Kaya, kısa süre içerisinde tüm İncirliova’da doğalgazın olacağını duyurdu…

Başkan Kaya’dan İncirliova’ya Müjde
Yayınlanma: Güncelleme: 1.255 views

İncirliova’da bazı kısımlar için tamamlanan doğalgaz çalışmalarına Başkan Kaya devam edilmesini istedi. Bu sebeple hafta içerisinde bazı doğalgaz şirketleriyle görüşmeler yapan Kaya, kısa süre içerisinde tüm İncirliova’da doğalgazın olacağını duyurdu. Görüşmede konuyla ilgili ayrıntılı bilgi alan Başkan Kaya, sorunların çözülerek bir an önce ilçedeki çalışmaların tamamlanmasını istiyor.

İncirliova’nın en büyük sıkıntılarından birinin doğalgaz olduğunu söyleyen Başkan Kaya,Büyükşehir Başkanımızla birlikte bu sorunu kısa süre içerisinde çözmeyi planlıyoruz. İlçemizin daha temiz bir havaya sahip olması için elimizden geleni yapmaya çalışacağız. İncirliova çok şey kazanacak.” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.