Başkan Kaya, Muhtarlarla Buluştu

İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, muhtarlarla kahvaltıda buluştu. İncirliova Kültür Park’ta gerçekleşen toplantıda Başkan Kaya, mahallelerin ihtiyacı olan hizmetleri dinledi. İncirliova Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Güler’in de katıldığı toplantıya, daire..

Başkan Kaya, Muhtarlarla Buluştu
Yayınlanma: Güncelleme: 126 views

İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, muhtarlarla kahvaltıda buluştu. İncirliova Kültür Park’ta gerçekleşen toplantıda Başkan Kaya, mahallelerin ihtiyacı olan hizmetleri dinledi. İncirliova Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Güler’in de katıldığı toplantıya, daire başkanları ve muhtarlar katıldı.

Kahvaltıda konuşma yapan Başkan Kaya, “Benim için daire amirlerimiz, meclis üyelerimiz neyse sizlerde öylesiniz. Sizler bizim yakın çalışma arkadaşlarımız olacaksınız. Bizler bir ailenin ayrılmaz parçalarıyız. Halkımıza hizmeti birlikte götüreceğiz.” dedi.

Muhtarlara gece gündüz yanında olduğunu belirten Başkan Kaya, mahallelerdeki sorunların çözümü için en pratik ve hızlı imkanları sunacaklarını belirtti.

Toplantıda muhtarlar adına bir konuşma yapan İncirliova Muhtarlar Derneği Başkanı ve Atatürk Mahallesi Muhtarı Mukadder Yüksel, “Bizleri böyle bir toplantıda bir araya getirdiğiniz için teşekkür ediyorum. Bizlere verdiğiniz değeri her ortamda gösteriyorsunuz. Önümüzdeki dönemde başkanımızla birlikte halkımıza güzel hizmetler vereceğiz.” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.