Başkan Kaya, Jeotermal Toplantısına Katıldı

İncirliova Belediyesi’nin, eski Başkan Gürşat Kale döneminde girdiği “Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliği” Ankara’da toplantı düzenledi. Eski Başkan Gürşat Kale’nin, jeotermalle ilgili yaptırdığı araştırmalara ve bunlar için yapılan ödemelere sürekli göndermeler..

Başkan Kaya, Jeotermal Toplantısına Katıldı
Yayınlanma: Güncelleme: 112 views

İncirliova Belediyesi’nin, eski Başkan Gürşat Kale döneminde girdiği “Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliği” Ankara’da toplantı düzenledi. Eski Başkan Gürşat Kale’nin, jeotermalle ilgili yaptırdığı araştırmalara ve bunlar için yapılan ödemelere sürekli göndermeler yapan yeni Başkan Aytekin Kaya, Ankara’daki toplantıya katıldı.

Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliği’nin gerçekleştirmiş olduğu toplantıya İncirliova Belediye Meclis Üyesi Muammer Öztürk’le birlikte katıldı. Ankara Green Park Otel’de gerçekleştirilen toplantı gündeminde ise geçiçi başkan seçimi, plan ve bütçe komisyonu, kesin hesap komisyonu ve denetim komisyonlarına üye seçimi, 2018 yılı faaliyet raporu, kesin hesap durumu, denetim komisyonu raporunun görüşülmesi gerçekleştirildi. Ayrıca birlik tüzük değişikliğine gitti.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.