Başkan Kaya, “İhtiyaç Fazlası İşçileri Çıkaracağız.”

İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, Aydın’da hizmet veren yerel bir gazeteye açıklamalarda bulundu. Gazete muhaberinin sorduğu sorulara cevap veren Başkan Kaya, göreve geldiklerinden bu yana çıkarttılan işçilerin yanısıra bunların devam..

Başkan Kaya, “İhtiyaç Fazlası İşçileri Çıkaracağız.”
Yayınlanma: Güncelleme: 723 views

İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, Aydın’da hizmet veren yerel bir gazeteye açıklamalarda bulundu. Gazete muhaberinin sorduğu sorulara cevap veren Başkan Kaya, göreve geldiklerinden bu yana çıkarttılan işçilerin yanısıra bunların devam edeceğini belirtti.

İncirliova Belediyesi’nde yaşanan ekonomik krizi atlatabilmek için tasarruflar yaptıklarını belirten Başkan Kaya, ihtiyaç fazlası işçileri de çıkartacaklarını belirtti.

Başkan Kaya, muhaberin sorduğu borç sorusuna cevap verirken, belediyede personel fazlalığı olduğunu, seçim önünde ise herkesin gönlünü yapmak için belediyeye işçi alındığını belirtti.

“Ekonomik sıkıntılar bundan kaynaklanıyor!”

İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, konuşmasının devamında sıkıntıların bu işçi fazlalıklarından kaynaklandığını belirtirken, bunu sadece zevk için yapmadığını, gelen gelirin bu masrafları karşılamadığını belirtti. Başkan Kaya ayrıca her alanda tasarruf yaptıklarının da altını çizdi.

“Çalışanların maaşı 1 milyon 150 bin lira”

Başkan Kaya, belediyede 350 memur ve işçinin bulunduğunu belirtirken, aylık maaş giderinin 1 milyon 150 bin lira olduğunu belirtti.

“Satılacak mal bırakmamışlar”

Ayrıca Kaya, şu malı satıp, şu borcu ödemek istediklerinde ise kalan bir malın kalmadığını, önceki dönemin tüm malları sattıklarını belirtti.

Seçimde Söz Verilenlere, Bayram Sonrası İş İddiası!

İncirliova Belediyesi’nden işten çıkartılan bir işçinin haber sitemize yaptığı açıklamada ise, seçim döneminde Aytekin Kaya’yı destekleyen ve belediyede iş karşılığında seçim döneminde koşturan bazı isimlerin işe başlayacağını iddia etti. Yaptığı açıklamada “Gazetelerde, sitelerde boy boy işçi fazlası var diyen bir Başkan görüyoruz. Bunun yanında da sokaklarda Aytekin Kaya’nın, seçim döneminde söz verdiği bazı isimlere iş vereceği konuşuluyor. Böyle çelişkili işler yapmaz diye umuyorum. İncirliova’ya hizmet ederken, yandaşlarını doldurmak zorunda değil. İşine geldiğinde ben sizden biriyim demesini iyi biliyor. Ayrım yapmadan çalışsın tebrik edelim.” açıklamasında bulundu.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.