Başkan Kaya, Ege Belediyeler Birliği Toplantısına Katıldı

İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, Ege Belediyeler Birliği toplantısına katıldı. Ege’nin il ve ilçe belediyelerinin içinde yer aldığı birlik yeni başkanı nı seçti. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, birliğin..

Başkan Kaya, Ege Belediyeler Birliği Toplantısına Katıldı
Yayınlanma: Güncelleme: 125 views

İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, Ege Belediyeler Birliği toplantısına katıldı. Ege’nin il ve ilçe belediyelerinin içinde yer aldığı birlik yeni başkanı nı seçti. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, birliğin yeni başkanı oldu.

Ege Belediyeler Birliği başkanlığına seçildikten sonra bir konuşma yapan Soyer, “Farklı siyasal partilerden belediye başkanları ve meclis üyeleriyle birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum. Türkiye’nin buna ihtiyacı var.” dedi. Seçimlerde başkan seçiminiyle birlikte başkan vekilleri de seçildi. Buna göre birinci başkanvekili Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün olurken, ikinci başkanvekili ise Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş seçildi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.