Başkan Kaya, Belediye’de Tebrikleri Kabul Etti

İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, mazbata töreninin ardından geldiği İncirliova Belediyesi’ndeki yeni makamında tebrikleri kabul etti. İncirliova Belediyesi’nde yoğun bir gün yaşanırken, Başkan Kaya’ya bir çok vatandaş çiçek takdim etti…

Başkan Kaya, Belediye’de Tebrikleri Kabul Etti
Yayınlanma: Güncelleme: 419 views

İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, mazbata töreninin ardından geldiği İncirliova Belediyesi’ndeki yeni makamında tebrikleri kabul etti. İncirliova Belediyesi’nde yoğun bir gün yaşanırken, Başkan Kaya’ya bir çok vatandaş çiçek takdim etti.

İncirliova Belediyesi’ndeki makamında ilk tebriği İyi Parti adına İncirliova İlçe Başkanı Ahmet Alak yaparken, “Bir çiçek takdimimiz olacak. Adaletli Belediye Başkanı olacağınıza inancımız tamdır. Rabbim yüzümüzü kara çıkarmasın inşallah. Allah utandırmasın.” dedi.

İyi Parti İlçe Başkanı’nın çiçek takdimi ve konuşmasının ardından ilk kez Belediye Başkanı makamındaki koltuğuna oturan Kaya, “Hepimize hayırlı olsun.” dedi. Sonrasında vatandaşlarla bol bol fotoğraf çekilen Kaya, tek tek tüm hemşerilerine teşekkür etti.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.