Başkan Kale’den Yener’e: “Önce dersini çalış”

DSP İncirliova Belediye Başkan Adayı Ayhan Yener, İncirliova Belediyesi’ni üzerine vazife olmayan işlere para aktarmakla suçladı. Yener, “Vatandaşın parası jeotermal firmalarına peşkeş mi çekiliyor?” diye de sordu. Yaptıkları her işin..

Başkan Kale’den Yener’e: “Önce dersini çalış”
Yayınlanma: Güncelleme: 374 views

DSP İncirliova Belediye Başkan Adayı Ayhan Yener, İncirliova Belediyesi’ni üzerine vazife olmayan işlere para aktarmakla suçladı. Yener, “Vatandaşın parası jeotermal firmalarına peşkeş mi çekiliyor?” diye de sordu. Yaptıkları her işin arkasında olduklarını belirten ve gereken her türlü belgeyi kamuoyu ile paylaşacaklarını kaydeden İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale ise her işin zaten açık ihale usulü yapıldığını hatırlattı.
Konuya açıklık getiren Başkan Kale, “Biz yaptıklarımızın hepsinin arkasındayız. Bunların hepsi ihale kanunu ve yetki çerçevesinde yapılmış ve doğru mesnetlerle yapılmış bir husustur. Böyle ayaküstü dedikodularla bu iş bu kadar basit yorumlanamaz. Onlar önce derslerini çalışacaklar, yorumlamayı öğrenecekler ondan sonra bu konunun ne olduğunu öğrenecekler” dedi. 
Yaptıkları her işi İncirliova ve Aydın için yaptıklarını belirten Başkan Gürşat Kale, “Usulsüz olan bir konu varsa bize gösterirler biz de öğreniriz. Onlar daha konuyu doğru dürüst ifade etmeyi de bilmiyorlar. Biz bu konularda yaptığımız her şeyin mesnetli ve kanuna uygun kamu kaynaklarını da ciddi şekilde kullanarak bunları yapıyoruz. Bunlarla ilgili gereken her türlü belgeyi bilgiyi gerekirse kamuoyu ile paylaşırız. Gizli saklı bir şey yok zaten bunların hepsi açık ihale ile yapılmış işler” ifadelerini kullandı.
Ayhan Yener’in suç duyurusunda bulunmaktan vazgeçtiğini hatırlatılması üzerine ise Başkan Kale, “Kendileri bilir. Suç duyurusunda bulunabilirler varsa öyle bir şey. Bizim kimseden gizli saklı yaptığımız bir şey yok. Bunlar çok ciddi ithamlar. Bu ithamları mesnetsiz olarak böyle ifade etmek sorumluluk üstlenmek isteyen kişiler için hiç hoş bir durum değil. Derslerine çalışmalarını tavsiye ediyorum. Eksik derslerine çalışırlarsa onlara da bu konuda ders veririz inşallah” diyerek sözlerine son verdi. Kaynak: Aydın Hedef

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.