Başkan Kale TVDen Kanalına Konuk Oldu

İncirliova Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Gürşat Kale, Aydın’ın ve Ege’nin markası TVDen kanalına konuk oldu. Tüm sorulara cevap veren Başkan Kale, adaylığı ile ilgili soruya “Sayın..

Başkan Kale TVDen Kanalına Konuk Oldu
Yayınlanma: Güncelleme: 166 views

İncirliova Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Gürşat Kale, Aydın’ın ve Ege’nin markası TVDen kanalına konuk oldu. Tüm sorulara cevap veren Başkan Kale, adaylığı ile ilgili soruya “Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımızın taktiri ile tekrar aday olduk. 5 yılda elimizden geleni yaptık. Hayırlısıyla devam edeceğiz.” dedi.

Başkan Kale konuşmasının devamında ise “Büyükşehir yasası ile gelen değişikliklerin geçiş döneminde 3-4 ay gibi bir sürede zorluk çektik. Bu tecrübe ile önümüzdeki beş yıl daha kolay olcak. Acarlar Mahallesi ve 21 köyümüzün kanalizasyon işlemlerinin devir işlemlerini gerçekleştirdik.

Yeni yasa ile oluşan personel değişimleri ve devir işlemleri sebebi ile yeni bir ekip oluşturduk. En hızlı ve iyi şekilde 2014 yılındaki tüm zorunlu hizmetleri yerine getirdiğimizi düşünüyorum.

2015 yılından itibaren İncirliova’da hareketli olan inşaat sektörü, merkeze yakınlığı, kiraların ve evlerin daha ucuz olması, Cuma pazarının bölgenin en ucuzu olması etken oldu.

Merkez Efeler ilçesinden, İncirliova’ya banka işlemleri, noter işlemleri için gelenler ilçenin gelişmesi konusunda örnek oluyor. Hatta bu sayede 2. Noter’imiz açıldı. 2014 öncesi 45 bin civarı olan nüfusumuz şu an 51 bin civarına geldi. Ekonominin durgunluğu sebebi ile şu an yaşanan ev satışlarındaki azalma sebebi ile 2000 adet daire satışa bekliyor.

Nufüs artışından dolayı sıkıntı yaşayan Cumhuriyet mahallesinde alt yapı çalışmaları yeterli değil. ASKİ’nin çalışma alanı olan bu bölgede doğru zaman ve iklime göre çalışmalar yapılacaktır. Aynı sorun Acarlar mahallemizde de var. Bir buçuk yıldır süren çalışmalar sebebiyle büyük sorunlar oldu. ASKİ’nin zaman problemini çözüp, yaka silkecek duruma getirmemesi gerekiyor. Acarlar’daki ASKİ çalışmasında yapılan taktik hatası olduğunu düşünüyorum. Herşeyi aynı anda başlatıp, bir anda toplama imkanı olmuyor bunun tekrar yapılmayacağını düşünüyorum.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı’na ortak çalışma yapabileceğimiz 12 proje sunduk. Bunların ikisini yaptırabildik. İlçemiz için Büyükşehir Belediye Başkanı’na üç otopark projemizi sunduk,  teknik yada sosyal öncelikleri sebebi ile karşılığı olmadı. Bu sebeple en önemli eksiğimizi çözemedik diyebilirim.” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.