Başkan Kale, Mitingte Nikah Kıydı

İncirliova Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı İncirliova Belediye Başkan Adayı Gürşat Kale, bugün bir ilke imza attı. Bincelerce kişinin toplantığı mitingte nikah kıyan Kale, yeni çifte mutluluk diledi. Cumhur İttifakı..

Başkan Kale, Mitingte Nikah Kıydı
Yayınlanma: Güncelleme: 733 views

Ä°ncirliova Belediye BaÅŸkanı ve Cumhur Ä°ttifakı Ä°ncirliova Belediye BaÅŸkan Adayı GürÅŸat Kale, bugün bir ilke imza attı. Bincelerce kiÅŸinin toplantığı mitingte nikah kıyan Kale, yeni çifte mutluluk diledi. Cumhur Ä°ttifakı Ä°ncirliova Meclis Ãœyesi Adayları, Ak Parti Ä°lçe BaÅŸkanı Hüseyin Celbek ve MHP Ä°ncirliova Ä°lçe BaÅŸkanı Hüseyin SaÄŸlam ile birlikte Hal Caddesi’ndeki mitinge katıldılar.

Seçim çalışmaları hakkında konuşma yapmadan önce Serkan ve Selma çiftinin nikahını kıyarak bir ilki gerçekleştirdi. Binlerce kişinin şahit olduğu nikah töreninde, yeni çifte mutluluklar dileyen Başkan Kale, ardından konuşmasını yaptı. Görev süreleri boyunca yaptıklarını anlatan Kale, yeni dönem için gerçekleştirmek istediği projeler için vatandaştan destek istedi.

ResimLink - Resim Yükle

HoÅŸ Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Åžifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.