Başkan Kale Mahalle Toplantılarına Başladı

1 Mart itibariyle seçim koordinasyon ofisini açan İncirliova Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı İncirliova Belediye Başkan Adayı Gürşat Kale, mahalle gezilerine de başladı. Arpadere, Palamut ve Köprüova mahallelerini ziyaret eden..

Başkan Kale Mahalle Toplantılarına Başladı
Yayınlanma: Güncelleme: 178 views

1 Mart itibariyle seçim koordinasyon ofisini açan İncirliova Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı İncirliova Belediye Başkan Adayı Gürşat Kale, mahalle gezilerine de başladı. Arpadere, Palamut ve Köprüova mahallelerini ziyaret eden Başkan Kale burada mahalle toplantıları gerçekleştirdi.

5 yıllık sürede bu mahalleler için verilen hizmetleri anlatan Gürşat Kale, yeni dönem için hazırladıkları projeleri halkla paylaştı.

Palamut Mahalle Muhtarı Özcan Özer, görev süresi boyunca mahalleye yapılan hizmetler sebebi ile Başkan Kale’ye plaket taktim etti. Ödül hakkında açıklama yapan Kale “Görev süremiz içerisinde Palamut Mahallemize yaptığımız hizmetlerden dolayı bizlere plaket takdim ederek onurlandıran Mahalle Muhtarımız Özcan Özer ve Azalarına şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.