Başkan Kale Kadınları Unutmadı

İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, her yıl olduğu gibi bu yıl da 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü münasebetiyle bayanlara birer çiçek takdim ederek bu özel günlerini kutladı. Kadınların hayatın..

Başkan Kale Kadınları Unutmadı
Yayınlanma: Güncelleme: 29 views

İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, her yıl olduğu gibi bu yıl da 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü münasebetiyle bayanlara birer çiçek takdim ederek bu özel günlerini kutladı.

Kadınların hayatın her alanında söz sahibi olması gerektiğine vurgu yapan Kale, “Kadınlar hayatımızın olmazsa olmazıdır. Kadınların elinin değdiği her yerde bir güzellik, göz nurunun düştüğü ve emeğinin geçtiği her noktada derin bir mana bulunmaktadır. Kadınlar, toplumsal yapımızın şekillenmesinde büyük bir görev üstlenmektedir. Kadınlar hayatın ve toplumumuzun temel direğidir.

Hayatımıza renk katan, bizi biz eden, varlıklarıyla gücümüze güç katan, şefkat ve fedakarlığın sembolü tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutluyorum.” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.