Başkan Kale, Dur Durak Bilmiyor

İncirliova Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Gürşat Kale, dur durak bilmeden seçim planları ile birlikte tüm cemiyetlere katılmak için özen gösteriyor. Seçim sürecinden önce de tüm davet..

Başkan Kale, Dur Durak Bilmiyor
Yayınlanma: Güncelleme: 191 views

İncirliova Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Gürşat Kale, dur durak bilmeden seçim planları ile birlikte tüm cemiyetlere katılmak için özen gösteriyor. Seçim sürecinden önce de tüm davet ve cemiyetlere katılmak için çaba harcayan Başkan Kale, seçim döneminde de bu çalışmalarını eksiksiz yapmaya devam ediyor.

Gün içerisinde bir çok cemiyet ve mevlide katılan İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, akşamları da kahve toplantılarını sürdürüyor. Her gün binlerce insanla iletişim kuran ve buna rağmen gelen tüm davetlerde yer almaya çalışan Başkan Kale, “Gücümüzü bize destek olan vatandaşlarımızdan aldığımız güçle ve hizmet aşkıyla elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.” dedi.

Başkan Kale pazar mesaisinde, Ak Partili ve MHP’li yöneticilerle birlikte Acarlar Mahallesini ziyaret ederken, İstiklal ve Karabağ Mahallelerindeki cemiyetlere katıldı. Akşamda kahve toplantılarına devam edeceği öğrenildi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.