Başkan Kale, Cumhuriyet’i Gezdi

İncirliova Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı İncirliova Belediye Başkan Adayı Gürşat Kale, Ak Parti Kadın Kolları ve MHP Kadın Kolları ile birlikte Cumhuriyet Mahallesi’nde esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Bayanların yoğun ilgi..

Başkan Kale, Cumhuriyet’i Gezdi
Yayınlanma: Güncelleme: 89 views

İncirliova Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı İncirliova Belediye Başkan Adayı Gürşat Kale, Ak Parti Kadın Kolları ve MHP Kadın Kolları ile birlikte Cumhuriyet Mahallesi’nde esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Bayanların yoğun ilgi gösterdiği ziyaretlere katılanlara tek tek teşekkür eden Başkan Kale ” MHP İlçe Kadın Kolları Başkanımız Nursevin Ertunç ve Yönetimi, AK Parti Kadın Kolları Başkanımız Emine Kale ve Yönetimi, Cumhur İttifak Meclis Üyesi Adaylarımız ile Eşim Sema Kale’nin de katılımlarıyla Cumhuriyet Mahallemizde esnaf ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Vatandaşlarımızın gösterdiği ilgi ve samimiyetten dolayı kendilerine şükranlarımı sunarım.” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.