Başkan Çerçioğlu, İncirliova deve güreşlerini İzledi

İncirliova 33. Deve Güreşleri Festivali’ne katılan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na güreş severler yoğun ilgi gösterdi. Yılın ilk deve güreşinde vatandaşları selamlayan başkan Çerçioğlu güreşi izlemeye gelen binlerce vatandaş..

Başkan Çerçioğlu, İncirliova deve güreşlerini İzledi
Yayınlanma: Güncelleme: 104 views

İncirliova 33. Deve Güreşleri Festivali’ne katılan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na güreş severler yoğun ilgi gösterdi. Yılın ilk deve güreşinde vatandaşları selamlayan başkan Çerçioğlu güreşi izlemeye gelen binlerce vatandaş tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.
Başkan Çerçioğlu, Ege, Marmara ve Akdeniz bölgelerinden 170 devenin katıldığı güreş alanında vatandaşları İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale ile birlikte selamladı. Vatandaşlar güreşi izlemeye gelen ve kendilerini selamlayan Başkan Çerçioğlu’na alkışlarla karşılık verdi.
Kendisiyle özdeşleşen sekizkenar şapkasını isteyen vatandaşları kırmayıp vatandaşlara veren başkan Çerçioğlu “Deve güreşleri Yörük kültürüyle özdeşleşmiştir. Biz de bu kültürü bizden sonraki nesiller aktarabilmek için deve güreşlerine destek veriyoruz. Geçen günlerde düzenlediğimiz Türkiye’nin en büyük deve güreşi organizasyonu ve ilk resmi deve güreşlerinin gerçekleştirildiği Umurlu’da açtığımız deve heykeli bu kültüre verdiğimiz desteğin örneklerinden” diye konuştu.
Başkan Çerçioğlu, deve güreşi müsabakalarını izleyip Aydın Büyükşehir Belediyesi Kupası müsabakasında güreşen develerin sahiplerine kupalarını takdim etti.  Kaynak IHA

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.