Bağımsız Aday Temel, Pankartlarını Astı

31 Mart 2019 Yerel seçimleri için hazırlıklar son hız devam ederken, ısınan atmosferde adaylar çalışmalarına başladılar. Zafer Mahallesi’ne asılan pankartlarla Bağımsız Aday Şerif Temel, reklam çalışmalarına başlarken, sosyal medya hesaplarını..

Bağımsız Aday Temel, Pankartlarını Astı
Yayınlanma: Güncelleme: 489 views

31 Mart 2019 Yerel seçimleri için hazırlıklar son hız devam ederken, ısınan atmosferde adaylar çalışmalarına başladılar. Zafer Mahallesi’ne asılan pankartlarla Bağımsız Aday Şerif Temel, reklam çalışmalarına başlarken, sosyal medya hesaplarını da sıkça kullanmaya devam ediyor.

1999 seçimlerinden zaferle ayrılan Eski Başkan Şerif Temel, yeniden başkanlık için var gücüyle çalışmalarına devam ediyor. Son olarak gün içerisinde Zafer Mahallesi’nde pankartlarını asan Temel, yaptığı açıklamalarla da gündem oluşturmaya devam ediyor.

Sosyal medya hesaplarından yağtığı açıklamada geçmiş görev süresinden örnekler veren ve son dönemde siyaset meydanına çıkmış yeni isimler hakkında görüşünü bildiren Temel, pankartlarında ise “Bıraktığımız yerden devam edeceğiz.” “Satmaya değil, yapmaya geliyoruz.” gibi dikkat çekici sloganlar kullanıyor.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.