Aytekin Kaya, TVDen Kanalına Konuk Oldu

Aydın’ın ve Ege’nin en iyi televizyon kanalı olma yolunda attığı adımlarla çevrede çok kısa sürede bir marka haline gelen TVDen kanalına konuk olan Millet İttifakı İncirliova Belediye Başkan Adayı, moderatörlerin..

Aytekin Kaya, TVDen Kanalına Konuk Oldu
Yayınlanma: Güncelleme: 581 views

Aydın’ın ve Ege’nin en iyi televizyon kanalı olma yolunda attığı adımlarla çevrede çok kısa sürede bir marka haline gelen TVDen kanalına konuk olan Millet İttifakı İncirliova Belediye Başkan Adayı, moderatörlerin sorularını yanıtladı. TVDen kanalındaki “Seçim Raporu” isimli programda İncirliova’daki seçim dönemi hakkında bilgiler veren ve projelerini anlatmaya çalışan Kaya ” İlçemiz için çok önemli ve gerekli projeleri başlatacağız. Mevcut yönetimin ilçeye bir şey yapmaması sonucu 5 yıllık beklemeye süresinin ardından bizimle şaha kalkacak İncirliova. Gürşat abiyi çok iyi tanır ve severim. Ancak belediyecilik başka bir şey ben halkın içinden geliyorum, o memurluktan geliyor. Bu çok farklı bir şey. İncirliova’da mevcut Belediye Başkanı her şeyi sattı. En değerli yerler satılır mı? Köyün futbol sahası bile satıldı. Benzinlik alanı satıldı. Bizim sebze halimizin yarısı satıldı. Satarak bu işler yürümez.

Ben İncirliova’da Belediye Başkanlığı’nın kapısını yıkacağım. Şu an 2 Belediye Başkan Yardımcısı ve Başkan’ın kendi özel giriş kapısı var. Halkın girdiği kapı ayrı.

İncirliova’nın acil otoparka ihtiyacı var. Evlere ruhsat verilmiş ama araç park edecek yer yok. Böyle bir çalışma yapılmamış. İncirliova’da nefes alınabilecek bir ortam oluşturmak için elimizden geleni yapacağız. Yeşil alan sıkıntımız çok ve bunları ortaya çıkartmamız gerekiyor.

Hemen hemen her belediye çalışanının altına araba, çalışmaktan çok geziyorlar. Bunların önüne geçmeliyiz. Bu kadar israf normal değil, bunları çözeceğiz.” dedi.

Moderatörün devecilik ve etkinlikler hakkında sorduğu soruyu yanıtlayan Kaya;

“Deve derseniz Dünya’nın her yerinde ilk İncirliova çıkar. Bunu değerlendirip, ilçeye bu değerlerle insan yığabilirim. Gençlere önem vereceğiz, tiyatrosundan, sosyal etkinliklere her şeyi yapacağız.” dedi.

Konuşmasına devam eden Kaya,

“Acarlar Benim Mahallem”

“Acarlar’ın yüzde ellisini tanırım ve onların sorunlarını çözmek için geceleri evimden kalkıp gitmişliğim vardır. ASKİ’nin yetkilisini arayıp çok işlerini halletmişimdir. Meclis listemiz İncirliova’yı tam anlamıyla kucaklayan insanlarımız var. ” dedi.

Moderatörün sorduğu “Aytekin Kaya seçildikten sonra CHP’ye geçecek mi?”

“Biz İyi Parti ile 5 yıllık süre boyunca devam edeceğiz. İstifa gibi bir durum olmayacak. Özlem Hanım’la bir sorunumuz yok. Uyumlu çalışabiliriz rahatlıkla. Benim 1.5 yıllık ilçe başkanlığı süremde Özlem Hanım her türlü ricamı yerine getirmiştir. Bundan sonrada öyle olacağını düşünüyorum.

Özlem Hanım İncirliova’nın bütün köylerindeki eksikleri anında yapan bir Belediye Başkanı. İncirliova’da mevcut Belediye Başkanı sürekli olarak bizim değil, Büyükşehir’in işi demesi sebebi ile Büyükşehir Başkanımız bu işleri yapıyor sağolsun.

Mevcut Belediye Başkanı, seçildiği dönemde okumuş, bilgilidir dediler ama olmadı. Şu andaki görüntüye göre de bu seçimlerde o oyları alması yada katlamasının şansı, imkanı yok. O dönem oluşan sıkıntılardan faydalanarak Başkan oldu. Ama bu dönemde biz geldik karşısına.

Kooperatiflerin tamamına gerekli yardımı yapacağım. Tarıma ve hayvancılığa gerekli tüm yatırımı ve yardımı yapacağız. İncirliova bana güvenir, benim arkamda durur. İncirliova’yı en iyi hale getirmeye çalışacağız. ” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.