Ayrancılar Sokağı, Tekrar Trafiğe Açıldı!

İncirliova’nın trafik sorunu günden güne artan nüfus sebebiyle büyük sorun teşkil ederken, yıllardır trafiğe kapalı olan Cumhuriyet Mahallesi’ndeki 427. Sokak (Ayrancılar Sokağı) tekrar trafiğe açıldı. Cumhuriyet Mahallesi’nin ana cadde üzerinden..

Ayrancılar Sokağı, Tekrar Trafiğe Açıldı!
Yayınlanma: Güncelleme: 472 views

İncirliova’nın trafik sorunu günden güne artan nüfus sebebiyle büyük sorun teşkil ederken, yıllardır trafiğe kapalı olan Cumhuriyet Mahallesi’ndeki 427. Sokak (Ayrancılar Sokağı) tekrar trafiğe açıldı. Cumhuriyet Mahallesi’nin ana cadde üzerinden ara sokaklara giriş ve çıkışlarda sürekli sorun yaşanırken, belediyenin attığı bu adım sayesinde bir nebze olsun çare olunacağı düşünülüyor.

Yol yapım çalışmalarına devam eden İncirliova Belediyesi’nin, almış olduğu bu karar ise Cumhuriyet Mahallesi sakinleri başta olmak üzere, vatandaşlar tarafından beğeni aldı. Yıllar önce trafiğe açık olduğu dönemlerde en işlek caddelerden biri olan Ayrancılar Sokağı’nın, trafiğin rahatlaması için iyi bir yöntem olduğu düşünülüyor.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.