Ayhan Yener’den Çıkan Haberlere Yalanlama Geldi

Demokratik Sol Parti (DSP) İncirliova Belediye Başkan Adayı Ayhan Yener hakkında gün içinde Facebook’taki bir sayfada haber çıkartılmıştı. Bu haberin ardından ilçede bazı konuşmalar yaşanırken, haber kısa sürede Yener’e ulaştı…

Ayhan Yener’den Çıkan Haberlere Yalanlama Geldi
Yayınlanma: Güncelleme: 593 views

Demokratik Sol Parti (DSP) İncirliova Belediye Başkan Adayı Ayhan Yener hakkında gün içinde Facebook’taki bir sayfada haber çıkartılmıştı. Bu haberin ardından ilçede bazı konuşmalar yaşanırken, haber kısa sürede Yener’e ulaştı.

Facebook’taki sayfada çıkan haberde “ DSP’li Ayhan Yener eteğindeki taşı döktü.  HDP Incirliova’da Aday çıkarmayacak. HDP’ye ilk beş sirada 3 meclis üyesi verilecek.” açıklaması yapıldı. Bunun karşılığında özellikle Acarlar Mahallesi sakinleri olmak üzere bazı kişilerde yayıncı ve sayfaya şikayetler geldi. Bir süre sonra sosyal medya hesabından açıklama yapan DSP İncirliova Belediye Başkanı Ayhan Yener ” Değerli arkadaşlar biraz önce bir haber sitesinde aslı astarı olmayan haber çıktı. Fazla söze gerek yok. İlk üç sırayıda son üç sırayıda göreceksiniz.” dedi.

Bilgilendirme: Özellikle Facebook gibi sosyal medya platformlarında internet sitesi bulunmayan, kaynak belirtemeyen ve aldatıcı paylaşımları olan sayfaları beğenmekten vazgeçin.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.