Ayhan Yener Sandıklı Mahallesi’ndeydi

DSP İncirliova Belediye Başkan Adayı Ayhan Yener ve ekibi kahve toplantılarının 3. gününde Sandıklı Mahallesi’ni ziyaret etti. Yener’e Sandıklı Mahalle Muhtarı Fazlı Kurşunlu eşlik etti. DSP İncirliova Belediye Meclis Üyesi..

Ayhan Yener Sandıklı Mahallesi’ndeydi
Yayınlanma: Güncelleme: 357 views

DSP İncirliova Belediye Başkan Adayı Ayhan Yener ve ekibi kahve toplantılarının 3. gününde Sandıklı Mahallesi’ni ziyaret etti. Yener’e Sandıklı Mahalle Muhtarı Fazlı Kurşunlu eşlik etti. DSP İncirliova Belediye Meclis Üyesi Adaylarınında katıldığı toplantıya Acarlar Mahallesi’nden de yoğun katılım vardı.

Sandıklı’da gerçekleşen toplantıya katılan vatandaşlara hitap eden DSP İncirliova Belediye Başkan Adayı Ayhan Yener projelerini anlattı.

Mahalle toplantısında konuşma yapan Sandıklı Mahalle Muhtarı Fazlı Kurşunlu “Değerli Misafirler, DSP Belediye Başkan Adayı ve Meclis Üyesi Adayları hepiniz mahallemize hoşgeldiniz. Hizmet etmek isteyene iş bitmez. İncirliova’mızın en büyük sorunu kanalizasyon ve yağmur suyu, Koçarlı-Aydın çevre yolu, Acarlar’ın ulaşımı. İncirliova’da yaşayan 52 bin kişi adına öncelikle bunları söylüyorum.” dedi.

DSP İncirliova Belediye Başkanı Ayhan Yener konuşmasında “Değerli arkadaşlarım, Sandıklının değerli insanları hepiniz hoşgeldiniz. Öncelikle sizlere bu mücadeleye neden baş koyduğumuzu ifade etmek istiyorum. İttifaklar sebebi ile ilçemiz karma karışık bir hal aldı. Bizde bu sorunu ortadan kaldırmak için, seçimleri içinize sindirmek için aday olduk. Özellikle altını çizmek istiyorum rüzgar bizden yana, Acarlar Mahallesi’nden tamı tamına 6000 oyumuz var. Biz bu coşku ve kardeşlikle büyük bir güçle yoldayız. Sizlerin desteği ile de daha güçlüyüz. Bizimle bu kardeşlik türküsüne var mısınız?

Acarlar’dan 6000 oyumuz var desekte, bizi tamamen Acarlar’dan ibaret sananlar yanılgıdadır. Ben yıllarca İncirliova’da ticaret yaptım. Hemen hemen tüm sokaklarında ayak izlerim vardır.

Biz bu ekiple İncirliova’ya hizmet etmeye varız. Sorunları birlikte çözmek için varız. Halkın oyları ile başa gelip, halkını unutanlara hadlerini bildireceğiz. Soruyorum Gürşat Kale oy istemek dışında, çayınızı içmeye, derdinizi sorunlarınızı dinlemeye, eğlencelerinize geldi.

Gürşat Başkan, benim ortaokuldan arkadaşımdır. Ancak kimse benim halkımı aptal yerine koyamaz. Konu burayada gelirse karşısında bizi bulur. Sen İncirliova’da sata sata yer bırakmayacaksın, verdiğin sözleri tutmayacaksın. Sonra halktan oy isteyeceksin, hadi oradan!

Biz Allah nasip eder kazanırsak, kalemize kapanmadan, tüm sorunları çözmek, birlikte gülüp eğlenmek için her zaman halkımızla birlikte olacağız.” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.