Ayhan Yener Kahve Toplantılarına Başladı

DSP İncirliova Belediye Başkan Adayı Ayhan Yener ve ekibi kahve toplantıları için start verdi. İlk olarak Osmanbükü Mahallesi ile açılışı yapan Yener, büyük bir katılım ve destek gördüğü toplantıda projelerini..

Ayhan Yener Kahve Toplantılarına Başladı
Yayınlanma: Güncelleme: 339 views

DSP İncirliova Belediye Başkan Adayı Ayhan Yener ve ekibi kahve toplantıları için start verdi. İlk olarak Osmanbükü Mahallesi ile açılışı yapan Yener, büyük bir katılım ve destek gördüğü toplantıda projelerini mahalle sakinleri ile paylaştı.

Osmanbükü Park Kahvesi’nde gerçekleşen toplantıya katılan vatandaşlar, alana sığmadı. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda bir bölüm vatandaş dışarıdan takip etmek zorunda kaldı. DSP İncirliova Belediye Başkan Adayı Ayhan Yener mahalle toplantısı hakkında yaptığı açıklamada ” Bugün Osmanbükü Park Kahvesi’nde ilk kahve toplantımızı gerçekleştirdik. Vatandaşlarımızın yoğun ilgisine kendim ve kıymetli meclis üyesi adaylarım adına teşekkür ederim. ” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.