Ayhan Yener Hacıaliobası’nı Ziyaret Etti

DSP İncirliova Belediye Başkan Adayı Ayhan Yener ve ekibi kahve toplantılarının 4. gününde Hacıaliobası Mahallesi’ni ziyaret etti. DSP İncirliova Belediye Meclis Üyesi Adaylarınında katıldığı toplantıya Acarlar Mahallesi’nden de yoğun katılım..

Ayhan Yener Hacıaliobası’nı Ziyaret Etti
Yayınlanma: Güncelleme: 175 views

DSP İncirliova Belediye Başkan Adayı Ayhan Yener ve ekibi kahve toplantılarının 4. gününde Hacıaliobası Mahallesi’ni ziyaret etti. DSP İncirliova Belediye Meclis Üyesi Adaylarınında katıldığı toplantıya Acarlar Mahallesi’nden de yoğun katılım vardı.

Hacıaliobası Meydan Kahvesinde gerçekleşen toplantıya katılan vatandaşlara hitap eden DSP İncirliova Belediye Başkan Adayı Ayhan Yener projelerini anlattı. Yener burada yaptığı açıklamada “İncirliova’nın en uygun ve güzel yerine en son teknolojik hastaneyi yaptıracağız. Ayrıca kaybettiğimiz Üniversitemizi ilçemize geri kazandıracağız.

Şu anki mevcut başkandan vatandaş randevu alamamaktan bahsediyor, biz geldiğimizde o kapıları yıkacağız. Randevu almadan vatandaşımız bize ulaşacak.” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.