Ayhan Yener DSP’den BaÅŸkan Adayı Oldu

Dün gece saatlerinde DSP Aydın Ä°l BaÅŸkanı Bülent Cünlü ile birlikte Ankara’ya giden Acarlar Eski Belediye BaÅŸkanı Ayhan Yener’in adaylığı kesinleÅŸti. DSP Genel BaÅŸkanı Önder Aksakal’la bir araya gelen Yener,..

Ayhan Yener DSP’den BaÅŸkan Adayı Oldu
Yayınlanma: Güncelleme: 375 views

Dün gece saatlerinde DSP Aydın Ä°l BaÅŸkanı Bülent Cünlü ile birlikte Ankara’ya giden Acarlar Eski Belediye BaÅŸkanı Ayhan Yener’in adaylığı kesinleÅŸti. DSP Genel BaÅŸkanı Önder Aksakal’la bir araya gelen Yener, görüşmeler sonunda adaylığın kesinleÅŸtiÄŸini duyurdu.

31 Mart 2019 seçimleri yaklaşırken Ä°ncirliova’da Belediye BaÅŸkan Adayları kesinleÅŸmeye devam ediyor. Mevcut BaÅŸkan GürÅŸat Kale’nin Cumhur Ä°ttifakının adayı olması, Eski Belediye BaÅŸkanı Åžerif Temel’in Bağımsız olarak seçimlere katılmasının ardından bugün DSP Ä°ncirliova Belediye BaÅŸkan Adayını açıkladı. Acarlar’ın Eski Belediye BaÅŸkanlarından Ayhan Yener’de Ä°ncirliova’ya aday oldu. Bu durumda 3 aday kesinleÅŸirken kısa süre içerisinde Ä°yi Parti’nin, Millet Ä°ttifakı adına adayını açıklaması bekleniyor.

ResimLink - Resim Yükle

HoÅŸ Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Åžifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.