Ayhan Yener, Cumhuriyet’teydi

DSP İncirliova Belediye Başkan Adayı Ayhan Yener, Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan Bağkur Kahvehanesindeydi. Cumhuriyet Mahallesi sakinleriyle buluşan Yener ve ekibi projelerini anlatarak destek istedi. Meclis Üyesi Adayları, Aydın DSP İl Başkanı..

Ayhan Yener, Cumhuriyet’teydi
Yayınlanma: Güncelleme: 257 views

DSP İncirliova Belediye Başkan Adayı Ayhan Yener, Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan Bağkur Kahvehanesindeydi. Cumhuriyet Mahallesi sakinleriyle buluşan Yener ve ekibi projelerini anlatarak destek istedi. Meclis Üyesi Adayları, Aydın DSP İl Başkanı Bülent Cünlü’de Yener’le birlikte toplantıda yer aldılar.

Ayrıca ülkedeki ittifak olaylarına da karşı çıktığını belirten Yener, bunun insanları ikili seçeneklere mecbur kılmak adına yaptıklarını belirtti. Yener yaptığı açıklamada “İki siyasi partinin aday çıkartmadığı ve İncirliova’lı vatandaşların oy kullanmaya gitmeyeceğim demesi üzerine, onların teşvikiyle aday olduk.” dedi.

İyi Parti’nin aday bulma konusu hakkında da konuşan Yener “7 gün boyunca yedi ayrı aday belirlediler ve bu olay onları zor durumda bıraktı. Sonrasında ise birinci sıra meclis üyesi dahi olamayan arkadaşın adaylığı geldi. Ne oldu da son günde bu ortaya çıktı. Bunda bir oyun olduğu aşikar. Ancak şunu unutmasınlar İyi Parti, CHP’li bir adayla yola çıktığı için yırtık bir çuvaldaki oylarla seçim ortamına girdi Aytekin Bey. Biz ise sapasağlam kemikleşmiş oylarla yürüyoruz.” dedi.

Mevcut Belediye Başkanı Gürşat Kale hakkında da konuşan Yener, “Gürşat Bey satmadık yer bırakmamış. Sonra kalesine kapanmış, vatandaşla arasını açmış, sonrada vatandaştan oy istiyor.

Bu kadar mal satılmasına karşı 3 aydır belediye personelinin maaş alamadığını biliyor musunuz? Yarısını biliyorsunuz değil mi? Herkes birbirinden saklıyor durumu. İller Bankası’ndan gelen parayı ne yaptınız? Sattığınız malların karşılığı olan 50 milyon Lira’yı ne yaptınız? Nerede bunlar, işçilerin parası neden ödenmiyor? İncirliova’da görkemli bir şey gösterin, paraların buraya gittiğini söyleyin.

Kamu İhale Kurumu vardır, elimdeki evrağı herkes elde edebilir. Gizli bir bilgi değildir. Bu evrakta yazan Jeotermal akışın temini için arama ve sondaj hizmetini sen neden alıyorsun? Senin sondaj kuyuların mı var? Senin İncirliova Belediyesi’ne ait sondaj kuyuların mı var ki bu hizmeti alıyorsun? Bu hizmet 13 Mart’ta 13.5 milyon Lira, yani eski bütçenin yarısı. Sen bunun açıklamasını yap. Çaldın, çırptın demiyoruz. Bu hizmeti alması gereken Jeotermal şirketleridir. Bizim anlayışımız bu, bize bunu bir anlatın. Jeotermal firmalarına para mı aktarıldı.

Ben bu ihaleye saklı gizli demiyorum. Bunu neden yaptın diyorum. Raporlarımı saklıyorsunuz. Bütçenin yarısı neden buraya harcandı. Sizlerin adına bunu bilmek istiyorum.” dedi.

Projelerinin bir bölümünü anlatan Yener, konuşmasını teşekkür ederek tamamladı.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.