Aydın’da Tarihi Gün!

Aydın Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, CEV Challenge Kupası’nda final maçı öncesi son hazırlıklarını tamamladı. Bugün oynanacak olan maç için yoğun tempoda çalışan Aydın Büyükşehir Belediyespor, tüm Aydın’ı maça davet..

Aydın’da Tarihi Gün!
Yayınlanma: Güncelleme: 72 views

Aydın Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, CEV Challenge Kupası’nda final maçı öncesi son hazırlıklarını tamamladı. Bugün oynanacak olan maç için yoğun tempoda çalışan Aydın Büyükşehir Belediyespor, tüm Aydın’ı maça davet etti.

CEV Challenge Kupası’nda finale çıkarak Aydın’a tarihi bir gün yaşatacak olan Aydın Büyükşehir Belediyespor, ilk kez Aydın’ı Avrupa macerasına sürükledi. Final için tüm takımın inancı olduğunu belirten Mustafa Umut Uysal, taraftarları tribünlere davet etti.

HAYDİ BUGÜN SALONA

2019 CEV Challenge Kupası bayanlar kategorisindeki finale kalan Aydın, final ilk maçında, bugün Efeler Mimar Sinan Spor Salonu’nda İtalya’nın Saugella Team Monza ile saat 19:30’da karşı karşıya gelecek. Karşılaşmayı Bulgaristan’dan Petar Harizanov ve Norveç’ten Lars Rydland ikilisi yönetecek.

İL TEMSİLCİSİ DE DAVET ETTİ

Voleybol İl Temsilcisi Ali Köylüoğlu, “Aydın’da voleybolda tarihi bir gün yaşayacağız. Herkes bu tarihi ana tanıklık etmeli. Voleybolcuları İtalya’ya avantajlı skor ile uğurlamalıyız. Kupa Aydın’a çok yakışacak” dedi. Kaynak: Aydın Denge

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.