Altın fiyatları gün sonunda ne kadar oldu? 10 Ocak çeyrek altın ve gram altın fiyatlarında son durum

Altın fiyatları günün kapanışıyla birlikte yatırımcılar tarafından araştırılmaya başladı. Kapalıçarşı’da 24 ayar külçe altının gramı günü yüzde 0,88 azalışla 225,80 liradan tamamladı. İstanbul Kapalıçarşı’da, bugün kapanışta çeyrek altın 368,00 lira,..

Altın fiyatları gün sonunda ne kadar oldu? 10 Ocak çeyrek altın ve gram altın fiyatlarında son durum
Yayınlanma: Güncelleme: 66 views

Altın fiyatları günün kapanışıyla birlikte yatırımcılar tarafından araştırılmaya başladı. Kapalıçarşı’da 24 ayar külçe altının gramı günü yüzde 0,88 azalışla 225,80 liradan tamamladı. İstanbul Kapalıçarşı’da, bugün kapanışta çeyrek altın 368,00 lira, Cumhuriyet altını 1.508,00 liradan satılırken, 24 ayar külçe altının gram fiyatı ise dünkü kapanışa göre yüzde 0,88 düşüşle 225,80 liradan işlem gördü.

Yatırım yapmak isteyenler için güvenli liman olarak nitelendirilen altın, gün sonuna doğru gram ve çeyrek seçenekleri ile sorgulanmaya devam ediliyor. 10 Ocak Perşembe gününe dünkü kapanışın ardından yükseliş trendiyle başlayan altın fiyatları, şu dakikalarda 226 lira seviyelerinde seyrediyor. Peki, 10 Ocak perşembe gününün altın fiyatları ne kadar oldu? İşte, gram ve çeyrek altın fiyatları hakkında güncel bilgiler

ALTIN FİYATLARI NE KADAR OLDU?

Altının gram fiyatı, 10 Ocak Perşembe günü 228 lira seviyesinde işlem görürken bu fiyatların ardından çeyrek altın fiyatı da paralel seyir gösterdi.

Çeyrek altın fiyatları bugün 374 liradan işlem görürken, 366 liradan geri alınıyor.

Yarım altın fiyatları ise 747 liradan satılırken, 732 liradan bozduruluyor.

Cumhuriyet altını ise 1523 liradan satılıyor ve 1508 liradan geri alınıyor.

ANLIK ALTIN FİYATLARI BİLGİSİ İÇİN TIKLAYINIZ

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.