Alak ve Akman’dan Kılıçdaroğlu’na Destek

Cumhuriyet Halk Partisi İncirliova İlçe Başkanı Hasbi Akman ve İYİ Parti İncirliova İlçe Başkanı Ahmet Alak, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırıyı kınadı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na Ankara’nın..

Alak ve Akman’dan Kılıçdaroğlu’na Destek
Yayınlanma: Güncelleme: 234 views

Cumhuriyet Halk Partisi İncirliova İlçe Başkanı Hasbi Akman ve İYİ Parti İncirliova İlçe Başkanı Ahmet Alak, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırıyı kınadı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na Ankara’nın Çubuk ilçesinde katıldığı şehit cenazesi sırasında düzenlenen saldırıyı kınadıklarını dile getiren CHP İncirliova İlçe Başkanı Hasbi Akman “Çirkin saldırıyı kınıyor, sayın genel başkanımız, partimiz ve milletimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Demokrasiye, barışa ve ülkenin iç huzuruna yapılmış bir saldırıdır. Faillerin bir an önce yakalanıp cezalandırılmasını diliyorum, aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, acılı ailelerine başsağlığı diliyorum” dedi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun yanında olduklarını ifade eden İYİ Parti İncirliova İlçe Başkanı Ahmet Alak, “Bugün Ankara Çubuk’da şehidimiz Yener Kırıkçı’yı ebediyete uğurladık. Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet dilerim, ruhları şad, mekanları cennet olsun. Fakat şehit cenazesinde bir genel başkana yapılan bu planlı hareketi kabul etmemiz mümkün değildir. Bu yapılan saygısızlık Sayın Kılıçdaroğlu’na değil; şehidimize, ezanımıza, namaza, cenazeye ve Türk milletinin tüm geleneklerine karşı yapılmıştır. Genel kurmay başkanının, paşaların, emniyet müdürlerinin önünde gerçekleşebilen bu olay tarihe kara bir leke olarak geçecektir. PKK’nın suikast düzenlediği tek lider Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na şehit cenazesinde yapılan alçakça saldırıyı kınıyorum. Bu saldırı yıllardır yediği İstanbul’un nimetlerini paylaşmak istemeyen organize suç örgütünün kışkırtmasının bir sonucudur. Bu yumruk yalnızca Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na değil Türk milletine atılmıştır. Bu saldırı demokrasiye, barışa ve ülkenin iç huzuruna yapılmış bir saldırıdır. Bu açık provokasyonun azmettiricilerinin acilen yargı önünde hesap vermeleri gerekmektedir. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanındayız. Geçmiş olsun dileklerimle birlikte acil şifalar dilerim” ifadelerini kullandı. 

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.