Ak Parti’li Vekil Yavuz, Salı Pazarını Gezdi

Ak Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz, İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, Cumhur İttifakı İncirliova Meclis Üyesi Adayları, Ak Parti ve MHP’li yöneticilerle birlikte Salı Pazarı’nı gezdiler. Halkla selamlaşan Milletvekili Yavuz,..

Ak Parti’li Vekil Yavuz, Salı Pazarını Gezdi
Yayınlanma: Güncelleme: 123 views

Ak Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz, İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, Cumhur İttifakı İncirliova Meclis Üyesi Adayları, Ak Parti ve MHP’li yöneticilerle birlikte Salı Pazarı’nı gezdiler. Halkla selamlaşan Milletvekili Yavuz, Cumhur İttifakı için yerel seçimlerde destek istedi.

Hükümet desteği ile Aydın ve İncirliova’nın yönetilmesi gerektiğini vurgulayan Ak Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz, “Büyükşehir ve İncirliova’nın gelişmesi için bizlere destek olun. Gelişen, büyüyen bir şehir yaratmak için Savaş ve Kale’ye desteğinizi gösterin. Bu şehre değer.” dedi.

Başkan Kale ise sosyal medya hesabından ” AK Parti Aydın Milletvekilimiz Metin Yavuz, MHP İlçe Başkanımız Hüseyin Sağlam, AK Parti İlçe Başkanımız Hüseyin Celbek ve Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyesi Adayı arkadaşlarımız ile birlikte Salı Pazarında esnaf ve vatandaşlarımızla selamlaşıp hasbıhal ettik.” açıklamalarında bulundu.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.