Akman yeniden aday

Delege seçimlerini tamamlayan CHP İncirliova İlçe Örgütü, 20 Aralık’ta kongreye gidecek. Parti binasında İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, Kadın Kolları Başkanı Gülşah Çağlar, Gençlik Kolları Başkanı Tolga Ertunç ve çok..

Akman yeniden aday
Yayınlanma: Güncelleme: 480 views

Delege seçimlerini tamamlayan CHP İncirliova İlçe Örgütü, 20 Aralık’ta kongreye gidecek. Parti binasında İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, Kadın Kolları Başkanı Gülşah Çağlar, Gençlik Kolları Başkanı Tolga Ertunç ve çok sayıda partili ile birlikte basın toplantısı düzenleyen CHP İncirliova İlçe Başkanı Hasbi Akman, kongrede başkanlığa yeniden aday olduğunu açıkladı.

BİRLİĞE DAVET


CHP’nin bir neferi ve üyesi olmaktan gurur duyduğunu belirten Akman, “Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun da belirttiği üzere parti içerisinde uzlaşmayı, kucaklaşmayı sağlayacak, kardeşlik saygı ve sevgi dönemini hayata geçirecek, şeffaf, ilkeli ve katılımcı bir siyaset anlayışını hep birlikte ortak akılla sağlayacağız. Görevimiz, misyonumuz ve duruşumuz net. Birlikte daha iyiye, katılımcı yönetim anlayışıyla güvenle koşacağız. Kimse tek başına her şeyin üstesinden gelemez. Bizler hep beraber bir gücün ve gücümüzün farkındayız. Bölgenin en büyük ailesiyiz. Örgütümüzün sorunlarını, sıkıntılarını ve isteklerini biliyoruz. Çözüm odaklı siyaset için, birliğe davet ediyoruz. Kurucu Genel Başkanımız Mustafa Kemal Atatürk’ün ve Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun liderliğinde ve sizlerin yoldaşlığında özgürlük, demokrasi ve adalet için CHP İncirliova İlçe Başkanlığına adayım” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.