Ak Parti’den Esnaflara Ziyaret

 İncirliova’da AK Parti İlçe Teşkilatı, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile tam kadro sahaya indi. Yoğun tempoda çalışmalarına başlayan İncirliova İlçe Başkanı Hüseyin Celbek, Gençlik..

Ak Parti’den Esnaflara Ziyaret
Yayınlanma: Güncelleme: 250 views

 İncirliova’da AK Parti İlçe Teşkilatı, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile tam kadro sahaya indi. Yoğun tempoda çalışmalarına başlayan İncirliova İlçe Başkanı Hüseyin Celbek, Gençlik Kolları Başkanı Yunus Emre Sarıoğlu, Kadın Kolları ve yönetimleri, esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Başkan Celbek ve beraberindeki partililerin gruplar halinde dağılarak, yaptığı ziyaretlere AK Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı da eşlik etti.

Başkan Celbek, İncirliova İlçe Teşkilatı olarak tam kadro sahaya indiklerini söyledi. Yaptıkları ziyaretlerde bir araya geldikleri İncirliovalı hemşehrilerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını ileterek, bayramlarını kutladıklarını belirten Celbek, “Eskisi gibi bayramlar olmasa da yine milletimiz ile buluştuk. Tam kadro, sahada varlığımızı gösterdik. Teşkilat olarak, kenarda bekleyip kısır siyaset yapmıyoruz, milletimizin ta kendisi ile görüşüyoruz. Bundan sonraki süreçte milletimizle daha fazla bir araya gelip, sorunlarını dinleyip çözüm odaklı çalışacağız. Bilinmesini isterim ki AK Parti Teşkilatı olarak milletimizin 24 saat emrindeyiz” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.