AK Parti Milletvekili Metin Yavuz, İncirliova’da

AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz, İncirliova Belediyesi’ni ziyaret etti. Başkan Gürşat Kale’ye, adaylık süreci için başarılar dileyen Yavuz, ardından ilçede gezdi. AK Parti Milletvekili, ilçedeki sivil toplum örgütlerini ziyaret..

AK Parti Milletvekili Metin Yavuz, İncirliova’da
Yayınlanma: Güncelleme: 155 views

AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz, İncirliova Belediyesi’ni ziyaret etti. Başkan Gürşat Kale’ye, adaylık süreci için başarılar dileyen Yavuz, ardından ilçede gezdi. AK Parti Milletvekili, ilçedeki sivil toplum örgütlerini ziyaret etti.

AK Parti Milletvekili Metin Yavuz, İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, AK Parti ve MHP İlçe Teşkilatlarının yetkilileri, İncirliova Ziraat Odası, İncirliova Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, İncirliova Şoförler ve Otomobilciler Odası ile İncirliova Esnaf ve Sanatkarlar Odasını ziyaret etti.

İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale ” İncirliova Ziraat Odası Başkanı Ali Kaykı’ya, İncirliova Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Cavit Küçük’e, İncirliova Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Eyüp Salık’a, İncirliova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Sütsever’e göstermiş oldukları ilgi ve samimiyetten dolayı teşekkür ediyorum. ” açıklamasında bulundu.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.