Acarlar’da Cinayet!

Acarlar Mahallesi’nde henüz bilinmeyen bir nedenden ötürü çıkan kavgada amca oğlunu öldürdü. Olay Acarlar Mahallesi’nde saat: 19.00 sularında yaşandı. Barış Köken ve sorunları olduğu öğrenilen akrabaları kahvede karşılaşınca çıkan tartışma..

Acarlar’da Cinayet!
Yayınlanma: Güncelleme: 1.108 views

Acarlar Mahallesi’nde henüz bilinmeyen bir nedenden ötürü çıkan kavgada amca oğlunu öldürdü. Olay Acarlar Mahallesi’nde saat: 19.00 sularında yaşandı. Barış Köken ve sorunları olduğu öğrenilen akrabaları kahvede karşılaşınca çıkan tartışma sonrasında kavgaya dönüştü. Kahvedeki diğer vatandaşlar araya girsede durulan olaylar bir süre sonra tekrar başladı. Kavga esnasında Barış Köken, bir akrabasının üzerinde tabanca gördüğü için kaçmaya başladı. Bir eve sığınan Barış Köken’in arkasından 2 el ateş edildiği öğrenildi. Kurşunlardan birisi ensesine diğeri ise sırtına isabet eden Köken, kanlar içinde yere yığıldı.

Vatandaşların çağırdığı sağlık ekipleri Barış Köken’in öldüğünü belirlediler. Cumhuriyet Savcısı’nın yaptığı olay yeri incelemesinin ardından Köken’in cenazesi Aydın Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis soruşturma başlatırken, bir kişide gözaltına alındı.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.