Acarlar’a da Yaz Okulu Açıldı

Acarlar Yunus Şentürk Stadyumu’nda futbol branşında başlayan İncirliova Belediyesi Yaz Spor Okulları’nın açılışında İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Güler, İncirliova Belediye Meclis Üyesi Kenan Balcı, Acarlar Muhtarı Kemal Karabulut, İncirliova..

Acarlar’a da Yaz Okulu Açıldı
Yayınlanma: Güncelleme: 125 views

Acarlar Yunus Şentürk Stadyumu’nda futbol branşında başlayan İncirliova Belediyesi Yaz Spor Okulları’nın açılışında İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Güler, İncirliova Belediye Meclis Üyesi Kenan Balcı, Acarlar Muhtarı Kemal Karabulut, İncirliova Belediyesi Spor Birimi sorumlusu Ali Hakan Mert, İncirliova Belediye Spor Antrenörü Adalet Duman ve Acarlar Mahalle sakinleri katıldı.

Acarlar Mahallesinden yaklaşık 30 çocuğun katıldığı yaz futbol okulu etkinliğinde Belediye Başkanı Aytekin Kaya, antrenör Adalet Duman’dan bilgi aldı ve kursa katılan çocuklara baklava ikram etti. Başkan Kaya, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için her şeyin en iyisini ve en güzelini yapmaya devam edeceğiz. Acarlar Mahallemizde yaşayan herkes gibi çocuklarımızda bizim çok önemli. Mahalle Muhtarımız Kemal Karabulut ile irtibat halinde buradaki hizmetlerimizi en iyi şekilde gerçekleştireceğiz” dedi. 23 Ağustos 2019 tarihine kadar devam edecek olan yaz futbol okulu çalışmaları ile ilgili konuşan Antrenör Adalet Duman ise “Acarlar Mahallemizde yetenekli çocuklarımız var, onların elinden tutup çalışmalarımıza dahil edeceğiz” dedi. İHA

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.