Acarlar Muhtarı “Çerçioğlu Önemli Hizmetlerde Bulundu”

Acarlar Mahalle Muhtarı Metin Demir önemli açıklamalarda bulundu. Aydın Büyükşehir Başkanı Özlem Çerçioğlu hakkında yapılan konuşmaların haksız ve doğru olmadığını belirten Demir, “30 milyon Lira yatırım yapıldı.” dedi. Muhtar Metin..

Acarlar Muhtarı “Çerçioğlu Önemli Hizmetlerde Bulundu”
Yayınlanma: Güncelleme: 146 views

Acarlar Mahalle Muhtarı Metin Demir önemli açıklamalarda bulundu. Aydın Büyükşehir Başkanı Özlem Çerçioğlu hakkında yapılan konuşmaların haksız ve doğru olmadığını belirten Demir, “30 milyon Lira yatırım yapıldı.” dedi.

Muhtar Metin Demir konuşmasının devamında, bunca yatırım yapılmışken, hiçbir çalışma yapılmıyormuş gibi göstermeye çalışıyorlar dedi. Demir açıklamasında ” Özlem Başkanımız Acarlar’a çok önemli hizmetlerde bulundu. İçme suyumuz kanserojen altyapıdan evlerimize ulaşıyordu. Ben bunu başkanımıza ilettiğimde hiç vakit kaybetmeden çalışma başlatıp 45 kilometre içme suyu hattı yaparak tüm altyapımızı yeniledi. Kanalizasyon ve yağmur suyu altyapımız 20 ay gibi kısa bir sürede tamamlandı. Mahallemizin en önemli iki güzergâhı olan Atatürk ve Adnan Menderes Caddeleri asfaltlandı. Arıtma Tesisimiz için çalışmalar sürüyor. 30 milyon lira yatırım yapılmasına rağmen birilerinin yatırım yapılmadı demesine gülüp geçiyorum. Eğer yapılan yatırım yerin altındaysa ve görülmeyen yatırım, yatırımdan sayılmıyorsa o zaman hiçbir yatırım yapılmadı diyebiliriz. İlla gökdelen mi dikilmesi lazım yatırım yapıldı demeleri için.”

Özlem Çerçioğlu’nun yaptığı çalışmaların bir çoğunun ilk başta hayal olduğunu ancak Başkan’ın her daim Acarlar Mahallesi’nin yanında durduğunu belirten Demir, ” Mahalle olmadan önce belediyeyken bile altyapı hayaldi. Sayın Özlem Çerçioğlu’na içme suyu altyapısının durumundan bahsettiğimde hemen çalışma başlattı. Kanalizasyon ve yağmur suyu altyapısını da kendisine ilettiğimde bekletmeden hemen çalışma başlattı. ” dedi.

“İlçe Belediyesinin Çalışma Yapması Gereken Bazı Mevkilerde Büyükşehir Belediyesi Yol Çalışması Gerçekleştirdi.”

Acarlar Mahalle Muhtarı Metin Demir açıklamasının devamında, ilçe belediyesinin görevleri içerisinde kalan bölümler için bile yeri geldiğinde Büyükşehir’in çalışmalar yaptığını söyledi. Demir ” İlçe belediyesince yapılması gereken bazı ham sokakların yollarını büyükşehir belediyesi ekipleri yaptı. Bu dar ve ham sokaklar evlerde sebze yıkamak için kullanılan artezyenler sebebiyle çamur içerisindeydi. Yapılan bu yol çalışması ile sorun yaşanan sokaklarda sorunlar giderildi. Elbette bilinçli bir şekilde ekonomik geçim kaynağımız olan sebzeleri yıkamak için kurulan yıkama yerlerini tercih edersek bu sorunları bir daha yaşamayız. ” diye devam etti.

Muhtar Demir, açıklamasının devamında Çerçioğlu’na teşekkür etti. ”
Altyapı çalışmalarımız tamamlandı. Üst yapı çalışmaları da %85 oranında gerçekleşti. Bu yıl 60 günün 51 günü yağmur yağdı. Böylesi bir hava durumuyla ilk kez karşı karşıyayız. Dolayısı ile hava şartları sebebiyle çalışmalar biraz gecikti haklı olarak. Ancak çalışmaların tamamlandığı yerlerde Acarlar sakinleri gayet memnun ve müteşekkir. Ön yargı kırıldıkça hizmetler gerçekleştikçe halkın memnuniyeti o yönde arttı. Ben de Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na ne kadar teşekkür etsem azdır, sağolsun varolsun.” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.