23 Nisan İçin Başkan Değişti

İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makamını TED Koleji 5. Sınıf öğrencisi Elif Katırcıoğlu’na devretti. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla..

23 Nisan İçin Başkan Değişti
Yayınlanma: Güncelleme: 202 views

İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makamını TED Koleji 5. Sınıf öğrencisi Elif Katırcıoğlu’na devretti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla gerçekleştirilen devir teslimde, Elif Katırcıoğlu başkan koltuğuna oturmanın heyecanını yaşadı. Minik başkan Katırcıoğlu ilk açıklamasında, olimpik yüzme havuzu ve jimnastik salonları açarak çocukların bu alanlara yönelmesi için çalışacağını söyledi. Aydın’ın en büyük lunaparkını faaliyete  geçirip çocuklara ücretsiz dondurma ve pamuk şekeri dağıtacağını belirtti. Seçim sürecinde yapılan mahalle ziyaretlerini ve toplantıları çok sevdiklerini söyleyen yeni başkan, ayda bir kere bu yürüyüş ve toplantıları yeniden tekrarlamak istediğini söyledi. Halkla ve çocuklarla iç içe olarak Aytekin başkanımızla çalışacağız. Aytekin başkanı çok seviyoruz, koltuğunu bugün bana devrettiği için teşekkür ederim” dedi.

Ziyaretlerinden dolayı minik öğrencilere teşekkürlerini ileten Aytekin Kaya,  gülümseyerek yeni başkanın vaatlerini misafir koltuğundan dinledi. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için gece gündüz demeden çalışacaklarını söyleyen Kaya, Elif Başkan’ın ilerde çok güzel yerlerde olacağını kendisinin daha bu yaşta siyaseti çok sevdiğini ve seçim sürecinde masum sevgisi ve çalışmalarıyla çok destek olduğunu ifade etti. “Geleceğin ‘Topuklu Efe’si İncirliovamızda yetişiyor” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.