2008’de Yapılan İmar Revizyonundaki İmzalar Çıktı

31 Mart Yerel seçimlerinin son düzlüğüne girilmişken tüm parti adayları birbirlerini sert şekilde eleştirmeyi devam ettiriyor. Millet İttifakı İncirliova Belediye Başkan Adayı Aytekin Kaya’nın, Kale için yaptığı “Cumhuriyet’i beton yığınına..

2008’de Yapılan İmar Revizyonundaki İmzalar Çıktı
Yayınlanma: Güncelleme: 166 views

31 Mart Yerel seçimlerinin son düzlüğüne girilmişken tüm parti adayları birbirlerini sert şekilde eleştirmeyi devam ettiriyor. Millet İttifakı İncirliova Belediye Başkan Adayı Aytekin Kaya’nın, Kale için yaptığı “Cumhuriyet’i beton yığınına çevirdiler, imarda sıkıntılar var. Bunları çözeceğiz.” sözüne, Belediye’den sızan bir belge ile cevap geldi.

İncirliova Belediye Başkanı Vahit Dede, Meclis Üyelerinden bir tanesinin ise Aytekin Kaya olduğu dönemde revizyona uğrayan İmar Planı’nın karar belgesinin altında Vahit Dede ve Aytekin Kaya’nın imzasının yer aldığı görülüyor. Kale tarafı ise bugün yapılan tüm yapıların 2008’de alınan karara bağlı olarak yapıldığını, bir imar düzenlemesinin çok kolay şekilde değiştirilemeyeceğini belirtiyor.

07.01.2008 yılında yapılan düzenlemede, Kaya encümen üyesiyken yapılan düzenlemenin sorumlusu kendileridir diyen Cumhur İttifakı’nın yetkilileri, 2008 yapılan İmar düzenlemesinin unutulmaması gerektiğini dile getirdiler. Sosyal medyada paylaşılan imzaların detayında ise, 07.01.2008 tarihli, 2 sayı 8 nolu kararı ile 38 adet pafta onanmıştır dendi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.