Zafer Mahallesi Adayı Öztürk, TVDen’e Katıldı

Zafer Mahallesi Muhtar Adayı olan Ömür Öztürk, TVDen’de yayınlanan “Mahallenin Muhtarları” programına katıldı. Soruları cevaplayan Öztürk, yapmayı planladığı çalışmaları ve seçim sürecini vatandaÅŸlar paylaÅŸtı. Zafer Mahallesi Muhtar Adayı Ömür Öztürk’ün..

Zafer Mahallesi Adayı Öztürk, TVDen’e Katıldı
Yayınlanma: Güncelleme: 467 views

Zafer Mahallesi Muhtar Adayı olan Ömür Öztürk, TVDen’de yayınlanan “Mahallenin Muhtarları” programına katıldı. Soruları cevaplayan Öztürk, yapmayı planladığı çalışmaları ve seçim sürecini vatandaÅŸlar paylaÅŸtı.

Zafer Mahallesi Muhtar Adayı Ömür Öztürk’ün konuÅŸmasından satır baÅŸları, “Yıllardan beri Zafer Mahallesi’nde ikamet ettiÄŸimiz için buradaki sorunları çok iyi biliyoruz. YaÅŸayan insanları da tanıyoruz ve onların ne gibi beklentileri olduÄŸunu çok iyi biliyorum.

Altyapı ile pek bir sorunumuz yok. Sadece yol yapımıyla ilgili küçük sorunlarımız var. Onları çözmek istiyoruz. Onun dışında mahallelinin isteklerine bağlı olarak çalışmayı planlıyoruz. Benim önceliğim çocuklar, onlara nasıl yardımcı olabilirim, bunun derdindeyim. Engellilerle ilgili çalışmalarımız olacak.

Belediyemizin yardıma muhtaç insanlarımıza yiyecek ve giyecek ihtiyacını sağlıyorlar. Ben bunu daha hızlı şekilde yapmayı planlıyorum. Tüm sorunları kendim çözerek, belediyeye bağlı çalışma planım var.

Her gittiğimiz eve boş gitmek istemediğimiz için onlara paralı olan poşetleri hediye ediyoruz. Kesinlikle seçmenim olması önemli değil, ben elimden geleni yapmaya çalışan bir muhtar adayıyım.

Yaşlı kesim biraz daha fazla olan bir mahalleyiz. Planlarım içerisinde onlar için güzel çalışmalar yapmak istiyorum. Yapamayacağım hiçbir şey yok benim, yeterki mahalleli benden istesin.

Mevcut muhtarın yaşlı olması, sağlık sorunlarının olması, benimde 9 yıldır aynı yerde esnaf olmam biraz daha pozitif yaklaşıma sebep oluyor.

Gece gündüz koÅŸturabilecek potansiyeldeyim. Tanınmış insan olmamız, ulaşılır olmamızı saÄŸlıyor. Bu yüzden bizi seçmeliler diye düşünüyorum. Gençlerinde önünü açmak için bu gibi muhtar adaylıklarına halkın daha dikkatli olması gerekiyor. Çünkü yaÅŸlılardan daha iyi ve güzel çalışmalar yapabildiÄŸimizi gösterme imkanı sunuyor. Son olarak ise Zafer Mahallesi seçmenlerime çok selam ediyorum. Canı gönülden seviyorum. Bana destek olan dostlarıma ve çevreme layık olacağım. “

ResimLink - Resim Yükle

HoÅŸ Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Åžifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.