Yörüklerden Başkan Kaya’ya Ziyaret

İncirliova Yörükler Derneği Başkanı İzzet Erkaç ve yönetim kurulu, İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya’yı ziyaret etti. Hayırlı olsun ziyareti için Başkan Kaya’nın makamına giden dernek yöneticileri, Başkan Kaya’ya yörüklerin simgelerinden..

Yörüklerden Başkan Kaya’ya Ziyaret
Yayınlanma: Güncelleme: 212 views

İncirliova Yörükler Derneği Başkanı İzzet Erkaç ve yönetim kurulu, İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya’yı ziyaret etti. Hayırlı olsun ziyareti için Başkan Kaya’nın makamına giden dernek yöneticileri, Başkan Kaya’ya yörüklerin simgelerinden olan sekiz köşe kasket hediye ettiler. Kasketin yanında bir de yağlık hediye eden Yörükler Derneği yöneticileri, Başkan Kaya’nın her zaman yanında olduklarını söylediler.

Yörükler Derneği Başkanı Erkaç, İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya’dan Arpadere’ye bir anıt yapılmasını talep etti. Milli mücadelede Yunanlıların Arpadere köyünde 55 vatandaşı eve kapatarak yaktığını belirten Erkaç bunun anısına bir anıt yapılması konusunda ricada bulundu. 

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.