Yıldızdoğan’ın Oynadığı Film Vizyona Giriyor

Nazilli’nin ilk sinema filmi olarak duyurulan ve Aydın çevresinden bir çok oyuncunun oynadığı Bayram filmi vizyona giriyor. 14 Haziran’da sinemalarda olacak filmde bir çok ünlü isimde oynadı. Aksiyon türü bir..

Yıldızdoğan’ın Oynadığı Film Vizyona Giriyor
Yayınlanma: Güncelleme: 1.061 views

Nazilli’nin ilk sinema filmi olarak duyurulan ve Aydın çevresinden bir çok oyuncunun oynadığı Bayram filmi vizyona giriyor. 14 Haziran’da sinemalarda olacak filmde bir çok ünlü isimde oynadı. Aksiyon türü bir film olan Bayrak, kısıtlı bütçeyle çekildi. Tek kameranın kullanıldığı ve genel olarak öğretmenlerin oynadığı filmde, İncirliova’lı sanatçı Yıldırım Yıldızdoğan’da oynuyor.

Nazilli’li Matematik Öğretmeni Serkan Tuğcu’nun kısıtlı imkanlarla çektiği film 6 bölümden oluşurken, 1 bölümünün tamamlandığı belirtildi. 130 dakikalık film aynı gün ve saatte 6 ilde gösterime girecek.

Kısıtlı imkanlarla filmi çeken öğretmen Serkan Tuğcu, “Nazilli’de kısıtlı imkanlarla ve çoğu amatör olan oyuncularla bu filmi çektik. Filmde 1930 yılında Atatürk tarafından kurulan gizli birim ile Dünya’yı yöneten 5 büyük ailenin mücadelesini konu ettik.” dedi. Oyuncular ve yapımcı hakkında da konuşan Tuğcu, “Öğretmenlerden oluşan oyuncularımız hiç bir ücret almadan filmde oynadılar. Yapımcılığını da İstanbul’dan bir firma üstlendi. 14 Haziran’da vizyona girecek olan film, Aydın’da Nazilli, Söke ve Didim’deki sinemalarda izlenebilecek. Ayrıca Isparta, Burdur, Konya, Samsun ve Giresun’da da gösterimde olacak.” dedi.

Yıldırım Yıldızdoğan Başrolde!

Tuğcu’nun yönettiği Bayrak filminde Yıldırım Yıldızdoğan ünlü isimlerle başrolleri paylaşıyor. Gülnihal Demir, Coşkun Kemer ile birlikte başrolde görev alan Yıldızdoğan’ın nasıl performans gösterdiği ise merak konusu olmuş durumda.

Bayrak Filmi’nin Gösterimde Olacağı Yerler;

Nazilli – Bamboo TME Sinemaları
Nazilli – Belediye Sinemaları
Söke – Dicle Vizyon Sinemaları
Didim – Dicle Vizyon Sinemaları
Kuşadası – Kipa AVM Melek Sinemaları
Isparta / Merkez – Cinemarca Garden Sinemaları
Isparta / Yalvaç – Yıldız Sinemaları
Burdur / Merkez – Oscar Sinemaları
Konya / Merkez – Novada Sinemax Sinemaları
Samsun / Çarşamba – Vefa AVM Premier Sinemaları
Samsun / Bafra – Premier Sinemaları
Giresun / Merkez – Premier Sinemaları

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.