Yıldızdoğan: “İş bilmezliğin daniskası!”

İncirliova Belediyesi tarafından işten çıkartılan işçiler bugün sabah saatlerinde Belediye binası önünde basın açıklaması yaptılar. İşten çıkarılma sebebi olarak gösterilen “29 nolu kod” konusuna yetkililerin açıklama getirmeleri istenirken, anlaşmaları ve..

Yıldızdoğan: “İş bilmezliğin daniskası!”
Yayınlanma: Güncelleme: 1.658 views

İncirliova Belediyesi tarafından işten çıkartılan işçiler bugün sabah saatlerinde Belediye binası önünde basın açıklaması yaptılar. İşten çıkarılma sebebi olarak gösterilen “29 nolu kod” konusuna yetkililerin açıklama getirmeleri istenirken, anlaşmaları ve konuyu uzatmamaları konusunda daha önceden uyarıldıklarını dile getirdiler.

Basın açıklamasında konuşan Enver Süel, “Engelli olduğum halde, şantiyede temizlik işlerine gönderildim. Sözlü olarak vidanjör, temizlikte ve çöpte görevlendirildim. Şimdi anlaşmamızı fesh ettiler, işten çıkardılar.” dedi.

“29. kod üzerinden işten çıkarmalarının sebebini merak ediyoruz.”

İşten çıkarılmaları konusunda açıklama yapan Mehmet Akkaya ise, “5 sene boyunca İncirliova’nın çöpünü, otunu temizledik. Hala işimizi yapmaktayken, bizi 29. kod üzerinden çıkarıyorlar. Bunu açıklamalarını istiyor.” dedi.

“İş bilmezliğin daniskası!”

31 işçinin işine son verildiği dönemde, işten çıkartılan Yıldırım Beyazıt ise arkadaşlarını yalnız bırakmazken, “Arkadaşlarımız işsizlik maaşı alamayacakları şekilde işten çıkarılmıştır. Bu iş bilmezliğin tam daniskası. Daha sonra açılacak maddi ve manevi tazminat davalarıyla Devleti de zarara uğratmak manasına geliyor.” dedi.

Basın açıklamasının ardından tek tek konuşan işçiler, “Saatimizde işimize gelir, giderken, işimizi itiraz etmeden yaparken işimize son verdiler.” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

YORUMLAR (3)

  1. Bu metın yavuz denen önce kendi işçilerinin kıdem tazminatını ödesin 3 yıl geçti hala ödemedi haram yemekten hergün ah almaktan onu bırak öteki dünya da bunu hesabını nasıl verecek. Bi de bu ilce başkasının arkasında duruyor yazık. Metin öteki dünyada hesap günü karşıma geleceksin elbet o zaman da allah seni vekil seçer mi bilmem

  2. Deveci Kazım 14 Eylül 2019, 21:01

    Adam geçen hafta İncirliova şantiyesinde basbas bağırdı yılbaşına kadar tek bir Milliyetçi burada kalmıyacak diye boşunamıydı daha durun bakalım

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.