Yeni Zelanda’ya Saygı

31 Mart Yerel seçimleri için çalışmalarına devam eden siyasiler, Yeni Zelanda’da cuma namazı vakti yaşanan hain terör saldırısı sebebiyle bir günlük tüm programlarını iptal etti. Akşam yapılan kahve toplantılarını iptal..

Yeni Zelanda’ya Saygı
Yayınlanma: Güncelleme: 141 views

31 Mart Yerel seçimleri için çalışmalarına devam eden siyasiler, Yeni Zelanda’da cuma namazı vakti yaşanan hain terör saldırısı sebebiyle bir günlük tüm programlarını iptal etti. Akşam yapılan kahve toplantılarını iptal eden siyasi partiler, sadece seçim koordinasyon merkezlerinde toplandılar.

Herhangi bir toplantı, miting ve konuşmanın olmadığı Cuma akşamında İncirliova, Müslümanlığa karşı yapılan hain saldırı sebebi ile bir günü programsız geçirmiş oldular.

İncirliova Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Gürşat Kale, DSP İncirliova Belediye Başkan Adayı Ayhan Yener, Bağımsız Belediye Başkan Adayı Şerif Temel toplantılarla ilgili iptal kararlarını ve kınama mesajlarını sosyal medya hesaplarından paylaştılar.

Bu akşamdan itibaren tüm siyasi partilerin seçim çalışmaları, kahve toplantılarıyla devam edecek.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.