Yeni Başkan Kaya, Anıt’ta Konuştu

Millet İttifakı İncirliova Belediye Başkan Adayı Aytekin Kaya, seçim zaferi için seçmenleriyle Atatürk Anıtı’nda buluştu. Burada kutlamalarını yapan İyi Parti ve CHP’li vatandaşlar, Kaya’nın gelmesini bekledi. Bir süre sonra kutlamalara..

Yeni Başkan Kaya, Anıt’ta Konuştu
Yayınlanma: Güncelleme: 1.697 views

Millet İttifakı İncirliova Belediye Başkan Adayı Aytekin Kaya, seçim zaferi için seçmenleriyle Atatürk Anıtı’nda buluştu. Burada kutlamalarını yapan İyi Parti ve CHP’li vatandaşlar, Kaya’nın gelmesini bekledi. Bir süre sonra kutlamalara katılan Aytekin Kaya, buradan halka seslendi.

Konuşmasını yapan İncirliova’nın yeni Belediye Başkanı Aytekin Kaya, “Deveci Başkan geldi. Çok değerli hemşerilerim, bu güzel coşkunuzdan dolayı teşekkür ederim. Çok stresli saatler geçirdik, Ben 1 oyla İlçe Başkanı oldum, az oyla Belediye Başkanı oldum. Bundan sonra siyaset yok. O Belediye’nin kapısı tüm İncirliova’ya açık.

Çok yorgun dakikalar yaşadık. Rabbim beni kısa zamanda atadı, zor dönemde Belediye Başkanı yaptı. Bunda bir hayır var. Bu hayırdan her şeyi çıkartacağız.

Çok değerli Acarlar’dan bana oy veren can dostlarım, bir zahmet yanıma gelin. Acarlar lütfen yanıma gelsin…” dedi. Ardından Acarlar’dan gelen destekçileri Kaya’nın yanına gitti. Sonrasında konuşmasına devam eden Kaya, ” 2 ay içerisinde hep birlikte gece gündüz koşturduk. Bu alanı doldurduk, çok korktular. Cuma günkü görüntüden çok korktular. Birleştiler, desteklediler. Acarlar’a çivi çakmadı, 1800 oy verdiler.

Bu çıktığım kutlu yolda, başımda babam yoktu. 6 yaşında Almanya’ya gitti. Ben sizin içinizde büyüdüm. Şimdi sizlerin Belediye Başkanı oldum.

Tüm köylerimize teşekkür ediyorum. Yazıdere Mahallesi annemin doğduğu yer, orası beni üzdü. Oraya gidip, onlarla görüşeceğim. Bundan sonra siyaset yok, bundan sonra İncirliova’ya değerini vereceğim. Bu Belediye’ye ön kapıdan gireceksiniz, arka kapıyı iptal ediyoruz.

Bundan sonra, her masada 5 kişi çalışmayacak. 1 kişi çalışacak diğerleri çöpe gidecek! Belediyede personel olacaksın, Gürşat Başkan’ın arkasında gece gündüz koşacaksın. Yok öyle. İlk iş onlar çöpe gidecek.

Bundan sonra, sıkıntı yok, sıkıntı yok!” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

YORUMLAR (2)

  1. Gamze Güçlü 5 Nisan 2019, 00:30

    Başkanım sizin olmanız için birçok insanla konuştuk babam muhtar adayı idi olamadık bizim için hayirlisida buymuş ama her girdiğimiz kapıdan size istediğimiz oylar geldi ya buna şükür sizin gibi insana ihtiyacımız vardı vatandaş olarak . Birgün misafiriniz olmak isterim . Evimize de her zaman kapımız açık sizin gibi birine . Siz bu insanlara başkandan öte abi olucak yeri gelicek evlat olucaksiniz bunda eminim ve size sonuna kadar arkanizdayiz diyip hayırlı olsun diliyorum ..

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.