Yener, Kurtuluş’u Ziyaret Etti

DSP İncirliova Belediye Başkan Adayı Ayhan Yener, Meclis Üyesi Adayları ve parti yöneticileriyle birlikte Kurtuluş Mahallesi’ni ziyaret etti. Burada halka projelerini anlatan Yener, Kurtuluş’tan destek istedi. Konuşma aralarında sürekli belediyenin..

Yener, Kurtuluş’u Ziyaret Etti
Yayınlanma: Güncelleme: 295 views

DSP İncirliova Belediye Başkan Adayı Ayhan Yener, Meclis Üyesi Adayları ve parti yöneticileriyle birlikte Kurtuluş Mahallesi’ni ziyaret etti. Burada halka projelerini anlatan Yener, Kurtuluş’tan destek istedi. Konuşma aralarında sürekli belediyenin mevcut borçlarından bahseden Yener,”Bunların hesabını soracağız.” dedi.

Yener konuşmasında, “Ayağınıza, yüreğinize sağlık. Hoşgeldiniz.” diyerek sözlerine başladı. Ardından kendini tanıtan DSP’li Ayhan Yener, kendisinin aday olma sebebini ve diğer adaylarla ilgili eleştirilerini yaptı. Yener, “Oyunuza ipotek koydurmayın. Sizlerin sözüyüz, sözcüsüyüz. Biliyorsunuz İncirliova 5 yıldır bir hizmet görmedi. Herşeyi sattılar şimdide insanlardan oy istiyorlar. İncirliova Mahalleleri dahil olmak üzere tüm İncirliova hizmetsiz, ilgisiz kaldı. 9 milyon borçla belediyeyi devralan Kale, şu anda söylenene göre 50 milyon’a yakın borcu var. İncirliova’da bunun karşılığında bir hizmet gördünüz mü? Ayrıca bu kadar satılana karşılık, İncirliova Belediyesi, personellerine yarım maaş ödüyor. Yazık değil mi bu insanlara, bu İncirliova’ya. Sata sata değil, sahip çıkarak İncirliova’ya değer katmalıyız.” dedi. Bunun sonrasında projelerinden bahseden Yener, konuşmasını tamamladı.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.