Yener: “Kimse senin ve partin kadar dersine iyi çalışamaz!”

Ä°ncirliova Belediye BaÅŸkanı GürÅŸat Kale ve DSP Ä°ncirliova Belediye BaÅŸkan Adayı Ayhan Yener arasında sular durulmuyor. Daha önce ÅŸikayetinden vazgeçerek bir basın açıklaması yapan Yener’e, aynı gün cevap veren Kale’ye..

Yener: “Kimse senin ve partin kadar dersine iyi çalışamaz!”
Yayınlanma: Güncelleme: 299 views

Ä°ncirliova Belediye BaÅŸkanı GürÅŸat Kale ve DSP Ä°ncirliova Belediye BaÅŸkan Adayı Ayhan Yener arasında sular durulmuyor. Daha önce ÅŸikayetinden vazgeçerek bir basın açıklaması yapan Yener’e, aynı gün cevap veren Kale’ye bu kezde Yener’den “Kimse senin ve partin kadar dersine iyi çalışamaz. Ä°ncirliova’da satılmadık yer bırakmadın.” dedi.

Yener yaptığı açıklamada “Kimse senin ve partin kadar derslerine iyi çalışamaz. Ä°ncirliova da satılmadık yer bırakmadın, Verilen sözlerin hiçbirini tutmadın, Belediye baÅŸkanlığına geldiÄŸin gün 90 tane işçinin ekmeÄŸiyle oynadın, Bütün belediye tarafından çalıştırılması gereken yerleri kendi adamlarına peÅŸkeÅŸ çektin ( BaytaÅŸ park, hilal park, park Ä°ncirliova, hayal düğün salonu, Ä°ncirliova hamamı vb.) Ä°halelerde hep tanıdığınız insanlara verildi, Çocuk parkları ÅŸiÅŸirilmiÅŸ fiyatlar ile ihale edildi,

Müteahhitlere kat ittifakı, garaj yapımı gibi konularda bağış adı altında para alındı,

O kadar yer satılmasına raÄŸmen borç 16 iken 60 trilyon çerçevesine ulaÅŸtı. Birde bir baÅŸkan yardımcınız vardı, kaç trilyonu aldı gitti, altında Mercedes’lerle.

Ä°ncirliova Halkı zekidir, Efeler diyarı Aydın’lı insanlar çaÄŸdaÅŸtır, bırakın artık çamurları adam gibi adamlar yönetsin Ä°ncirliova’mızı.” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

HoÅŸ Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Åžifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.