Yener, İncirliova Seçim Bürosunun Açılışını Yaptı

DSP İncirliova Belediye Başkan Adayı Ayhan Yener, İncirliova merkezdeki seçim ofisinin açılışını gerçekleştirdi. Eski Esnaf Odası’nın bulunduğu yerde açılan seçim ofisi 31 Mart’a kadar hizmet verecek. DSP İncirliova Belediye Başkan..

Yener, İncirliova Seçim Bürosunun Açılışını Yaptı
Yayınlanma: Güncelleme: 175 views

DSP İncirliova Belediye Başkan Adayı Ayhan Yener, İncirliova merkezdeki seçim ofisinin açılışını gerçekleştirdi. Eski Esnaf Odası’nın bulunduğu yerde açılan seçim ofisi 31 Mart’a kadar hizmet verecek. DSP İncirliova Belediye Başkan Adayı Ayhan Yener, açılışta yaptığı konuşmada “Sizlere seçenek sunabilmek için ekibimle buradayız. Acarlar ve İncirliova’nın diğer mahalleleri kardeşlik türküleri söylerek geleceğiz. Belediyeyi satarak yönetmeyeceğiz, satmayacağız, sahip çıkacağız. Toki’yı ağzına yüzüne bulaştıranlara bir 5 yıl daha vermeyeceğiz. Üniversite’nin bir kampüsünü tekrar ilçeye kazandırmak için her şeyi yapacağız. Allah bizlere güzel insanlara hizmet etmeyi nasip etsin.” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.