Yaz Aylarının Vazgeçilmezi Tekrar Satışta!

İncirliova’da yaz aylarının vazgeçilmezlerinden olan kar helvası, bu yılda havaların ısınmasıyla kendisini gösterdi. İncirliova’da son 5 yıldır kar helvası satışına ara veren ancak bu yıl yeniden İncirliova’da hizmet vermeye başlayan..

Yaz Aylarının Vazgeçilmezi Tekrar Satışta!
Yayınlanma: Güncelleme: 114 views

İncirliova’da yaz aylarının vazgeçilmezlerinden olan kar helvası, bu yılda havaların ısınmasıyla kendisini gösterdi. İncirliova’da son 5 yıldır kar helvası satışına ara veren ancak bu yıl yeniden İncirliova’da hizmet vermeye başlayan Rüstem Soylu, ilçe sakinlerini sevindirdi. Aydın çevresindeki bir çok il ve ilçeden özellikle kar helvası yemeye gelen misafirleri ağırlayan Soylu, “Bu yıl tekrar hizmet vermeye karar verdik. Yine tüm misafirlerimizi bekliyoruz.” açıklamasında bulundu.

İncirliova’nın yerel lezzetlerinden biri olan kar helvası, yıllardır hizmet veren Rüstem Soylu’nun kalitesi ile de tadından çok söz ettiriyor. Soylu kar helvasını tanıtırken, “Madran Dağı zirvelerinde kışın yağan karlar, kurularda saklanıyor. Ardından bize gelen karları, bardakta vişne ve karadut pekmezleriyle servis ediyoruz. Sıcakta bunalan herkese tavsiye ediyoruz.” açıklamasında bulundu. Fotoğraf: Burhan Ceyhan / DHA

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.