Temmuz Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

İncirliova Belediyesi’nin olağan Temmuz ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi. Aytekin Kaya’nın başkanlığında toplanan meclis üyeleri 10 maddeyi görüşerek karara bağladı. 2 Temmuz saat 14’te gerçekleştirilen toplantının oturumunda, borçlanma kararının tashihi, imar..

Temmuz Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi
Yayınlanma: Güncelleme: 373 views

İncirliova Belediyesi’nin olağan Temmuz ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi. Aytekin Kaya’nın başkanlığında toplanan meclis üyeleri 10 maddeyi görüşerek karara bağladı. 2 Temmuz saat 14’te gerçekleştirilen toplantının oturumunda, borçlanma kararının tashihi, imar ruhsat harç tarifelerinin yeniden değerlendirilmesi, teşkilat şemasının onanması, sözleşmeli personel disiplin yönetmeliğinin görüşülmesi, araştırma komisyonunun kurulması ve ıslah imar planlarının onanması gibi konular konuşuldu.

İncirliova Belediye Meclisi görüşmelerinde Acarlar’da bulunan ve adı Acarlar Parkı olarak bilinen parkın ismini Denizli’de yaşanan trafik kazasında hayatını kaybeden Funda Sakman’ın ismini verdi.

ResimLink - Resim Yükle

YORUMLAR (1)

  1. Yine isim değiştirmişler. Yaptıkları birşey yok 🙂
    sgk ile yapılan mahsuplaşma anlaşmasında sıkıntılar var. işi bilmeyen adamlar iş başına getirilmiş gibi görünüyor. Rapor durumunda Hem.sgk hemde belediye tarafınan kesinti yapılıyor. işçiler mağdur oluyor. Düpdüzgün işleyen sistemi neden bozuyorlar anlamadım.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.