Tanrıkulu’ndan Bayram Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı ve İncirliova Belediyesi Meclis Üyesi Polat Tanrıkulu, sosyal medya hesabından tüm vatandaşların Ramazan Bayramı’nı kutladı. Ramazan Bayramı’nda koronavirüs sebebiyle insanların dışarı çıkamadığını da hatırlatan..

Tanrıkulu’ndan Bayram Mesajı
Son Güncelleme: Whatsapp
ResimLink - Resim Yükle>

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı ve İncirliova Belediyesi Meclis Üyesi Polat Tanrıkulu, sosyal medya hesabından tüm vatandaşların Ramazan Bayramı’nı kutladı. Ramazan Bayramı’nda koronavirüs sebebiyle insanların dışarı çıkamadığını da hatırlatan Tanrıkulu, Türk Milleti’nin birlik ve beraberlik içerisinde bu salgından da kurtulacağını dile getirdi.

İncirliova ile gönül bağımız var diyen Tanrıkulu; “”Gönül isterdi ki büyüklerimiz ziyaret edilsin elleri öpülsün, küçüklerimizin başı okşansın, sıla-i rahim gerçekleşsin. Ancak toplum sağlığının güvenliği için bu bayramdaki coşku ve heyecanı önümüzdeki günlere gerçekleştirmek herkes ve hepimiz adına ikamesi olmayan bir mükellefiyettir. Türk milleti büyük bir ailedir. Göz görmese de gönülden gönüle kurulan sağlam köprülerle, tertemiz dua ve dileklerin himmet ve hidayet ihtişamıyla bayramlaşmanın güzelliğini ve lezzetini gıyaben yaşamamız mümkündür. Kaldı ki bu bayrama mündemiç doğru olanı da budur. Bu durum aynı zamanda aziz milletimizin müstesna ve mümeyyiz bir haslet ve haysiyet zenginliğidir.
Tüm islam aleminin eşimizin dostumuzun bayramını kutlar Rabbimden tekrarını niyaz ederim.” açıklamasında bulundu.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.